NEK’ SU ŽIVI I ZDRAVI Decu nisu imali 17 godina, a onda ŠESTORKE! (FOTO)

Bračni par iz Sedinjenih država, poreklom iz Nigerije, 17 godina se mučio i pokušavao da dobije decu.

Trudnoća se napokon dogodila, a tokom nje su saznali da će dobiti četvorke. Međutim, 11. maja ove godine postali su roditelji šestorki!

Adžibola Taivo je prava majka heroj. Iznela je rizičnu trudnoću i na svet donela tri dečaka i tri devojčice. Deca su rođena u bolnici u Ričmondu u Virdžiniji na carski rez i teže između 500 grama i kilograma.

Loading...

Novopečeni roditelji su znali šta ih čeka, i da će im kuća biti poput vrtića. Adžibola i njen suprug Adeboi bili su presrećni kada su saznali da će konačno dobiti naslednike, i na prvom ultrazvuku u novembru shvatiili su da će dobiti četvorke.

Čuli su otkucaje četiri srca, a onda su u januaru otišli na još jedan redovan pregled i lekari su otkrili još dve bebe. Ovakva trudnoća je veoma rizična i bio je potreban tim od 40 ljudi koji bi učestvovao u porođaju. Tim je unapred vežbao i sve pripremao za vanserijski porođaj. Majka je otpuštena iz bolnice prošle nedelje, dok je šestero novorođenčadi i dalje na intenzivnoj njezi.

– Nadam se da će najmanje od mojih šestero dece odrasti i reći „ja sam bio tako mali, a pogledaj me sada“ – nežno priča majka Adžibola.

Poslednje šestorke koje su stigle na svet, donela je jedna majka na Trinidadu i Tobagu u martu 2013, ali su samo tri bebe preživele.

 

Izvor: Alo.rs / Avaz)

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *