Neda Arnerić u teškom stanju, lekari čine sve da je spasu

Neda Arnerić, poznata srpska glumica, u teškom je stanju nakon što je sinoć zbrinuta u Vojnomedicinskoj akademiji (VMA), saznaje Blic.

Ona je u teškom stanju i lekari čine sve da je spasu. Dobija svu neophodnu terapiju i medicinsku negu – navodi izvor „Blica“ iz te ustanove.

On dodaje da je glumica sinoć primljena u teškom stanju.

Loading...
Neda Arnerić
Neda Arnerić

Lekari ipak sinoć nisu mogli da daju nikakve prognoze zdravstvenog stanja Nede Arnerić, osim da dobija svu neophodnu negu i terapiju.

Kako „Blic“ saznaje, glumica je sinoć oko 21 sat prebačena u VMA.

Da nešto nije u redu, prema našim saznanjima, shvatio je glumičin brat, koji ju je uporno zvao telefonom i nije mogao da je dobije.

Odmah je sa bravarom otišao u stan svoje sestre, obili su bravu i zatekli poznatu glumicu na podu.

– Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je prevezena u VMA – navodi izvor „Blica“.

Za sada nema više detalja o uzrocima zbog kojih je Nedi Arnerić pozlilo. Podsetimo, sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a o informacija o tome dospela je u javnost u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja.

Kako prenosi agencija Tanjug, Nedi Arnerić je prošle godine na Festu uručen “ Beogradski pobednik“ za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, a na ovogodišnjem Festu se prikazuje film „Aleksi“ Barbare Vekarić, u kome igra poznata glumica.

Izvor: Blic

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *