Naša lepotica je čuvana kao najmirisniji cvet, a nestala je za nekoliko minuta: Sahranjena devojčica (17) koja se predozirala u Kragujevcu

Telo sedamnaestogodišnjakinje pronađeno je u stanu njenog druga u Kragujevcu, a okolnosti i dalje nisu razjašnjene

Učenica trećeg razreda Politehničke škole M. M. (17), koja je izgubila život zbog konzumiranja narkotika, sahranjena je danas na groblju Bozman u Kragujevcu. Okolnosti smrti devojčice, ipak, i dalje se utvrđuju.

Sa drugarima otišla je na muzički festival u Kragujevcu, a sutradan je pronađeno njeno telo u stanu u naselju Šumarice, naverovatnije zbog tableta ekstazija kojim se predozirala.

Loading...

Utvrđuje se da li je njeno mrtvo telo preneto u stan ili je preminula u njemu.

Vlasnik stana, Nemanja K. (21) dobar prijatelj njenog brata, a kolaju glasine i da je sa preminulom M. M. bio u vezi, uhapšen je i sprovden nadležnom tužilaštvu, a policija sumnja da je narko-diler. Određen mu je pritvor do 30 dana.

U spornoj nekretnini pronađena veća količina narkotika – marihuane, ekstazija i spida. Nemanja K. je, pre dolaska policije, i pre nego što je prijavio smrt maloletne prijateljice, veću količinu droge iz svog stana izneo i zakopao u obližnjoj šumi, ali je policija te narkotike uspela da otkrije.

M. M. je u petak, sa bratom, boravila u pomenutom stanu.

Svi detalji iz istrage o ovom tragičnom događaju još se ne saopštavaju, a očekuje se i obdukcioni nalaz.

Čuvali smo našu lepoticu 17 godina. Živela je sa bratom u stanu u naselju Aerodrom. Otac i majka su razvedeni, ali su joj pomagali koliko su mogli. Naša lepotica je čuvana kao najmirisniji cvet 17 godina, a nestala je za nekoliko minuta – ispričala je jedna od rođaka.

Policija je pokrenula obimnu istragu i, prema nezvaničnim saznanjima, pregledaju se i snimci sa nadzornih kamera. Istražitelji su uzeli i uzorke flaša i čaša, iz kojih je ona i njeno društvo pilo.

(Telegraf.rs)

 

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *