NAPUŠTAJU GRAD? Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić postaju POLJOPRIVREDNICI? Evo ČIME će da se bave

Ko bi se ovome mogao nadati…

Bračni par Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić uskoro će se oprobati i kao poljoprivrednici, a kako se šuška, pokrenuće svoj agrobiznis na Zlataru.

Pevačica Jelena Tomašević i njen suprug glumac Ivan Bosiljčić primer su mladim bračnim partnerima da se i bez skandala može održati bračna zajednica. Kod njih je sve satkano od razumevanja, ljubavi i poštovanja. Iako su često razdvojeni zbog Ivanovih poslovnih obaveza u Rusiji, Jelena sa ćerkom Ninom koristi svaki trenutak da poseti supruga u Sankt Peterburgu

Loading...

Iako žive u Beogradu, Jelena i Ivan žele da njihova mezimica Nina bude što više okružena prirodom, pa je vode na Zlatar, gde imaju porodičnu vikendicu.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

#моjе.

Објава коју дели Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) дана 13. Јун 2019. у 1:36 PDT. Česti boravci u prirodi naveli su ovaj popularni bračni par da planiraju pokretanje organske proizvodnje, a imanje koje imaju na Zlataru će dobro doći da svoju ideju što pre realizuju. elena i Ivan su pobornici zdrave hrane, pa je neprskano voće i povrće nešto što se redovno nalazi na njihovom meniju, a uče i ćerku Ninu da se tako hrani. Odlazeći često kod Ivanovih roditelja koji imaju svoje plastenike sa zdravom hranom, ali i šetajući planinom Zlatar na kojem rastu šumske ribizle i maline, došli su na ideju da pokrenu organsku proizvodnju. Zasad nisu odlučili šta će sve uzgajati, ali će imati veliku pomoć Ivanovih roditelja koji u svojim plastenicima već imaju organske proizvode. To je zasad na domaćinskom nivou, ali Jelena i Ivan imaju u planu da svoje proizvode plasiraju na teritoriji cele Srbije – kaže izvor upućen u celu priču.

Prema daljim saznanjima, cela priča je na čekanju jer je Ivan posvećen poslu u Rusiji.

– Ivan mnogo radi u Rusiji, tamo snima serije i filmove i trenutno je jedan od najangažovanijih glumaca, dok Jelena sve više nastupa po Srbiji i regionu.

Sačekaće da Ivan završi s obavezama u inostranstvu, pa će krenuti u realizaciju ovog biznisa. Oni već imaju okvirno smer u kome će se kretati proizvodnja, ali treba poraditi na čitavom biznis-planu – ističe Izvor: Srbija danas /Blic

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *