Najtužniji period u životu Silvestera Stalonea: Prodao svog psa za 25 dolara da bi preživeo – priča koja će vam naterati suze na oči! (FOTO)

Slavni glumci često prolaze neobičan put do svoje slave. Glumci prolaze kroz različite faze svog života, u kojima su čas na vrhu, čas su na potpunom dnu. Međutim, za jednog čoveka se smatra da ima najneverovatniju priču u čitavom Holivudu.

Silvester Stalone, Foto: Profimedia

U kultnom filmu „Roki“ mogli smo da vidimo kako Silvester Stalone šeta svog psa i kako trči sa njim po gradu. Pas ga je pratio u filmu, kao i u životu. Međutim, priča o njihovom odnosu je takva da može dirnuti i najtvrđa srca.

Loading...

Stalone je bio veoma siromašan i imao težak život, pre nego što je postao popularan. Jednom je čak ukrao nakit svoje žene da bi ga zamenio za novac i kupio hranu. Nešto slično je uradio i sa svojim psom.

Silvester Stalone danas priznaje da je najteži trenutak u njegovom životu, period u kome je najviše pao u životu, bio kada je u jednoj kafani, u muci za egzistenciju prodao svog psa za 25 dolara. Prodao ga je jednom neznancu, a tim novcem je kupio hranu. Nakon ovoga iz birtije jeizašao sav uplakan i ponižen.

Nakon dve nedelje od tog događaja, odgledao je meč između Muhameda Alija i Čaka Vepnera i dobio inspiraciju da napiše scenario za film RokiScenario je bio gotov za 20 sati i Stalone je hitno tražio kome će da ga proda. Prodao ga je za 125.000 dolara. Za taj scenario, Stalone je imao jedan uslov, da glumi glavnu ulogu. Producenti su ga odbili, jer su želeli afirmisanijeg glumca.

 

Nakon nekoliko nedelja, ipak su ga pozvali iz studija kako bi odigrao glavnu ulogu i za to mu platili 35.000 dolara. Prvo što je Stalone uradio sa tim novcem jeste da se dao u potragu za strancem kome je prodao svog psa, piše Petface.

Sedeo je tri dana ispred kafane u kojoj je prodao psa strancu. Kada se ovaj napokon pojavio, Stalone je za 15.000 dolara vratio svog psa, kojeg je zbog egzistencijalnih razloga morao da proda.

Nakon svega što su prošli, Stalone i njegov pas su još dugo bili zajedno.

Izvor: petface.net

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *