NAIZGLED NEPOVEZANI, ALI… Ceca, Dragan Bjelogrlić i „Žikina dinastija“ imaju JEDNU ZAJEDNIČKU STVAR! Možete li da pogodite koju?

Malo ko zna šta to povezuje folk zvezdu, poznatog glumca i čuveni serijal koji će uskoro dobiti svoj nastavak, da li ste vi među ljudima koji znaju?

Ceca Ražnatović bez pogovora jedna je od najvećih zvezda na Balkanu, serija „Žikina dinastija“ je devedesetih napravila bum i nedavno je objavljeno da će se snimati nastavak, a serija „Senke nad Balkanom“ je sa dve sezone imala i te kako veliku gledanost i svi jedva čekaju treći deo.

Kadar iz spota za pesmu
Kadar iz spota za pesmu „Kukavica“

Ipak, gotovo niko nije primetio šta povezuje ove tri, na izgled, potpuno nepovezane stvari.

U pitanju je – kuća!

U istoj kući Ceca je snimala svoj veliki hit „Kukavicu“, u „Žikinoj dinastiji“ u toj kući živi Milan Todorović, Marijin otac i Žikin prijatelj, a ista kuća iskorišćena je i kao kuća državnog tužilaca u „Senkama nad Balkanom“ kojeg je tumačio Miloš Timotijević.

Dragan Bjelogrlić ispred kuće u
Dragan Bjelogrlić ispred kuće u „Senkama nad Balkanom“

Dragan Bjelogrlić Bjela je tu snimio i jednu ključnu scenu u prvoj sezoni „Senki“.

Gidra kod prije i prijatelja, scena iz serije
Gidra kod prije i prijatelja, scena iz serije „Žikina dinastija“

Kuća je poslužila i za glavne scene tokom snimanja serije „Gore, dole“, „Bal na vodi“, kao i mnoge druge serije, filmove, reklame…

Ova zvezda domaće kinematografije poznata je među filmskim radnicima kao Katinkina kuća i nalazi se u Beogradu, na Dedinju.

Filmsku karijeru započinje sasvim slučajno, tako što je jedna ekipa primetila zgradu i pitala vlasnicu Katinku da im ustupi vilu za snimanje.

Kuća im je odgovarala zbog velikog dvorišta za smeštaj ekipe, izdvojenosti od ostalih komšija kao i činjenice da se nalazi relativno blizu centra grada.

Priča se da je kroz ovu kuću prošlo više glumačkih imena nego kroz neko prestoničko pozorište.

Izvor: Blic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *