Na mobilne telefone građana Srbije u mts mreži, večeras je stigao SMS sa ALARMANTNIM PODATKOM

Situacija je dramatična. Približavamo se scenariju iz Italije i Španije. Molimo vas da ostanete kod kuće“, u potpisu Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti Kovid-19.

Ova SMS poruka stigla je večeras na mobilne telefone mnogih građana Srbije, ali po svemu sudeći samo onih u mts mreži. Podatak iz poruke koji uznemirava, o italijanskom i španskom scenariju, očigledno je još jedan u nizu koraka koji Krizni štab preuzima da bi ubedio građane da u manjem broju izlaze na ulice. Koliko je ova strategija uspešna pokazaće dani pred nama.

Da je danas bio najteži dan za Srbiju u borbi protiv korona virusa saglasni su brojni stručnjaci, a verujemo i većina građana. Samo u jednom danu preminulo je sedam osoba.

Loading...
Poruka koju su dobili skoro svi stanovnici Srbije
Poruka koju su dobili skoro svi stanovnici Srbije

Do najcrnjeg dana od početka korona virusa u Srbiji došlo je, kako je danas rekao dr Goran Stevanović, zbog nepoštovanja mera i preporuka struke i Vlade Srbije. I Stevanović je naveo da ono što sledi ako se ne promenimo jeste „italijanski i španski scenario“.

– Ono čega se bojim jeste da ovo nije i najgori dan u budućnosti, čekaju nas gori dani. Ovo je rezultat nepoštovanja mera i preporuka koje smo davali. Ako nastavimo, bliži nam se scenario Španije i Italije. I dalje se intenzivno družimo, i dalje izbegavamo mere… Žao mi je što su informacije ovakve, bojim se da će biti i gore – rekao je danas na redovnoj pres konferenciji direktor Infektivne klinike u Beogradu dr Goran Stevanović.

Izvor: Blic

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *