Muž ubijene pevačice u noći nakon ubistva uslikan sa SUMNJIVIM TRAGOVIMA NA SEBI

Blato na pantalonama Zorana Marjanovića uslikano je u noći tokom potere kada je tvrdio da nije ni prišao mestu ubistva supruge Jelene. Isto blato pronađeno je i na njenoj glavi!

Jedan od ključnih dokaza protiv Zorana Marjanovića u slučaju ubistva njegove supruge Jelene jesu rezultati DNK analize blata koje je pronađeno na njegovim pantalonama, a koje se podudara sa onim nađenim u pevačicinoj kosi. Međutim, postavlja se pitanje otkud blato na njegovim pantalonama ako tog dana, ali i prethodnih nije padala kiša, a blata nije bilo nigde na nasipu?

Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija
Tog dana kada je Jelenino telo pronađeno, ali i prethodnih, bilo je vrlo toplo i na nasipu nije bilo blata

Naime, Zoran Marjanović od nestanka svoje supruge konstantno je tvrdio da nikada tokom višečasovne potrage za svojom ženom nije kročio blizu mesta, a kamoli na mesto gde je ona ubijena i gde je kasnije njeno telo pronađeno. Kako je tada govorio, on je tražio Jelenu zajedno sa svojim članovima porodice, ali i prijateljima od 15.50 sati do kasno u noć duž čitavog nasipa, međutim, nije je našao. Međutim, ono što je zanimljivo i što se vidi na fotografijama u vreme potrage za Jelenom, jeste to što su samo Zoranu u vreme potrage nogavice od pantolona bile blatnjave, a blato na njima, utvrđeno je kasnije, odgovara onom pronađenom na Jeleninom licu kada je pronađeno njeno beživotno telo u kanalu pored nasipa u Crvenki. Takođe, tog dana, ali i prethodnih, bilo je vrlo toplo te na nasipu nije bilo blata, osim pored kanala gde je Jelena pronađena.

Loading...

 

Pevačica Jelena Krsmanović ubijena je krvnički sa devet udaraca oštrim predmetom, što ukazuje na to da je ubijena iz strasti, a najverovatnije iz ljubomore. Misterija njene smrti najviše je vezana za čudne okolnosti pod kojima je nestala a zatim ubijena 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki, kada je, prema verziji njenog supruga Zorana Marjanovića, koji je uhapšen i osumnjičen za njeno ubistvo, otišla da trči od jedne do druge rampe na nasipu u Crvenki u Borči. Prema prvoj verziji, koju je Zoran rekao nekoliko sati po njenom nestanku, on i ćerka Jana (5) šetali su za Jelenom koja je otišla da trči i nestala im sa vidika.

Međutim, na stazi kojom je Jelena trčala, a koja je duga 1.400 metara, nema drveta ni žbuna koji bi mogli da remete vidik.

Jelenina pokojna majka Zorica rekla je da se poslednji put sa ćerkom čula u 15.35 sati, kada joj je Jelena rekla da treba da istrči krug i da posle toga dolazi kod nje.

Oko 15.50 sati, Zoran je primetio da mu žene nema, te je navodno krenuo u potragu za njom. Pridružili su mu se i članovi porodice, međutim, kako su rekli, niko je na nasipu više nije video. Inače, fudbalski teren u Crvenki (kod kojeg je on navodno stajao) udaljen je tek 550 metara od mesta gde je Jelena nestala, a kasnije i pronađena mrtva.

Prema nalazima obdukcije, pevačica je ubijena između 16.47 i 17.10 sati sa devet krvničkih udaraca oštrim predmetom u glavu. Ako su, prema rečima Marjanovića, na nasipu u to vreme svi tražili Jelenu, i Zoran i porodica i prijatelji, kako nije čuo njene krike niti video ništa sumnjivo?!

Izvor: Blic

Post Author: Kragujevčani

Loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *