Muškarac (33) nestao u Kragujevcu 9. marta, brat prijavio otmicu. Stizale mu i poruke za otkup?

Spread the love

Brat nestalog tvrdi da ga je zvao, ali da se nije javljao ni na jedan broj mobilnog telefona

Policija traga za B. B. (33), iz Kragujevca, koji je nestao 9. marta. On je, kako se sumnja, otet, pa se ovaj slučaj zvanično vodi kao otmica.

To je za Novosti potvrdio Dejan Veljković, viši javni tužilac u Kragujevcu, koji kaže da je 11. marta brat B. B. prijavio otmicu, tvrdeći da su je izvršile nepoznate osobe.

Reč je, inače, o jednom od žestokih momaka iz ovog grada, koji je bio šef obezbeđenja poznatih noćnih klubova, navodno i pripadnik „Volpeovaca“, kako je prozvana „ekipa“ koja je učestvovala u žestokoj tuči 2018. godine u jednom klubu u centru Kragujevca kada je surovo pretučen bokser J. L.

B. B. je, navodno, u tom klubu radio kao obezbeđenje, mada se pominjalo da je jedan od vlasnika. Privođen je nekoliko puta, hapšen zbog pokušaja iznude, sumnjičen i za druga krivična dela.

– Zasad nema pomaka u ovom slučaju, a postupak se zvanično vodi kao otmica – kaže tužilac Veljković.

Brat nestalog muškarca ispričao je da mu se trag gubi 9. marta uveče.

Sutradan ga je zvao više puta, ali nije se javljao ni na jedan broj mobilnog telefona. Pošto sam ništa nije uspeo da sazna o bratu, slučaj je prijavio kragujevačkoj policiji.

Navodno su bratu stizale i poruke da se traži otkup za nestalog B. B. Međutim, to u istrazi uzimaju sa rezervom jer su poruke navodno stizale sa nepoznatog broja i u tom delu zasad nema nekih pomaka niti pouzdanijih saznanja o sudbini nestalog muškarca.

Izvot: Telegraf

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *