Moja ćerka Biljana je nestala 2015. godine. Možda imam još samo nekoliko dana da saznam gde je

Biljanina majka se ne plaši za svoj život. Plaši se da neće imati priliku da ponovo zagrli i poljubi svoje dete

Majci nestale Biljane Đorić, Vesni, pre oko mesec i po dana lekari su otkrili izraslinu na vratu.Pored pakla kroz koji ova hrabra žena prolazi od 2. decembra 2015. godine, kad joj je ćerka nestala bez traga, kako kažu lekari, Vesni predstoji i teška borba za život.

– Lekar mi je objasnio da se radi o tumoru, za koji smatra da je maligni i da moram da budem operisana. Tokom ovog meseca treba da uradim analize i da idem na operaciju, nakon koje, prema njegovim rečima mogu da živim nekoliko dana, meseci, godinu… Ne može da da tačnu prognozu – ispričala je sa neizrecivim bolom u glasu Vesna Đorić.

Bolesna Vesna ima samo želju da vidi svoju ćerku

Biljanina majka se ne plaši za svoj život. Plaši se da neće imati priliku da ponovo zagrli i poljubi svoje dete.

– Molim svoju ćerku da mi se javi ako je u mogućnosti. Takođe molim svakog ko zna nešto o njoj da mi se javi. Po rečima lekara, može da se desi da imam samo nekoliko dana da saznam šta je sa mojim detetom – kazala je hrabra majka koja se nada da će analize da pokažu da se radi o beningnom tumoru iako joj je lekar rekao da smatra da je maligni.

Biljana je nestala 2015. godine

Da podsetimo, Biljana Đorić nestala je 2. decembra 2015. godine. Poslednji put je viđena na jednom kiosku u Kraljevu gde je ostavila pasoš, mobilni telefon i zlatno prstenje. Rekla je samo „doći će neko po ovo“, i od tad joj se gubi svaki trag.

Majka je ulagala sve napore da nađe ćerku, a onda je u decembru 2018. godine sa lažnog profila, dobila informaciju da se Biljana nalazi u Dubaiju.

– Javila mi se, meni nepoznata žena, na moj profil na Fejsbuku. Rekla mi je da pozovem drugu ženu koja ima „kontakte“ i koja će mi pomoći da nađem ćerku. Pozvala sam je i ona mi je tražila 40.000 evra da bi poslala „čoveka“ da vrati Biljanu. Objasnila mi je da novac traži zbog troškova – ispričala je Vesna Đorić, Biljanina majka za „Telegraf“.

Ona se ponadala da će konačno saznati gde joj se nalazi ćerka. Da će ugledati njene oči, čuti njen glas… Odmah je počela da razmišlja kako da sakupi novac.

Prva misao joj je bila da će sve da uradi da vidi ćerku. Ali, onda je obavestila inspektora da je dobila tu informaciju. Rekao joj je da nikako ne daje novac, jer se radi o prevari.

Vesni se opet slomilo srce, a praznina u njemu postala je još veća. Opet je izgubila Biljanu.

PORUKA DA ŽIVI SA DEČKOM

A, onda je početkom januara 2019. godione ponovo dobila nadu kad je stigla nova poruka.

– Opet mi je neka druga nepoznata osoba javila da je videla Biljanu u Kraljevu. Rekla mi je da ona živi sa momkom i dala mi njegovo ime. Odmah sam prijavila policiji. Proverili su tu informaciju i rekli mi da to nije istina – pričala nam je tada Vesna Đorić.

Sutradan se nepoznata osoba opet javila. Kako je ispričala Biljanina majka, rekla je da joj je sigurno videla ćerku u Kraljevu. Međutim, Vesna ni danas ne zna gde joj je ćerka.

(I.Vlajković/S. Čenad)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *