MILOŠ JE PONOS SRPSKE POLICIJE! Hrabri policajac golim rukama savladao napadača, oteo mu kalašnjikov i tako SPREČIO MASAKR U NIŠU

Spread the love

Hrabri policajac čijom je zaslugom noćas sprečeno krvoproliće u centru Niša jer je savladao napadača Ivana P. (32) naoružanog „kalašnjikovim“ je Miloš Milošević (31).

 

Njegove kolege kažu da od od Miloša ništa drugo nisu ni očekivali jer potiče iz policijske porodice, njegov otac Jugoslav Milošević takođe je svoj život posvetio ovom odgovornom i opasnom poslu.

 

Zahvaljujući ugledu koji je stekao, Jugoslav je jedan od lidera Sindikata policije „Nezavisnost“.

 

Kolika je bila opasnost kojoj se Milošević izložio dokazuje to što su meci ispaljeni iz rafalnog oružja ranili ukupno šestoro ljudi.

 

Da nije bilo hrabre i brze reakcije odvažnog policajca lako je mogao je još neko da strada jer su projektili leteli na sve strane, polomili portalu na kafiću „Manila“ ispred kojeg je došlo do pucnjave ali i napravili rupu na vratima lokalne televizije „Bel Ami“ u kojoj na sreću nije bilo osoblja u vreme kada je došlo do napada.

 

Kako saznajemo, u krajnje kritičnoj situaciji Milošević je uspeo da sačuva prisebnost, i vodi računa o bezbednosti brojnih građana pa je, iako su bili ispunjeni svi uslovi da upotrebi oružje, odlučio da naoružanog kriminalca pokuša da ga savlada goloruk.

 

„On je skočio na Ivana P. u nameri da ga razoruža i tom prilikom je pogođen u noge. Njegove kolege su tada odgovorile na napad, ranili napadača i oduzeli mu oružje“, kažu naši sagovornici iz istrage.

 

Miloš je nedavno došao iz aleksinačke policije baš u cilju pojačavanja postave niške Policijske uprave. Izabran je za deo tima čiji je zadatak praćenje i postupanje u najrizičnijim situacijama.

 

„Milošević je izabran jer spada u red najboljih i najuvežbanijih policajaca. Njihov zadatak je da prate bezbednosno osetljive situacije i pravovremeno reaguju, što su pokazali noćas jer su se stvorili na mestu incidenta u najkraćem mogućem roku i sprečili počinioca da pobegne“, objašnjavaju naši izvori.

 

Ranjeni policajac je operisan i u stabilnom je stanju.

 

Kurir.rs/Telegraf

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *