Milomir Marić slučajno otkrio: Suprug Jelene Marjanović pravi sebi klopku u Zadruzi, biće uhapšen tamo

Kruna tog rijalitija treba da bude hapšenje Zorana Marjanovića kao ubice njegove žene – smatra Marić

Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Marjanović, biće uhapšen uživo u rijalitiju „Zadruga“, tvrdi glavni urednik televizije „Hepi“ Milomir Marić.

Prema njegovim rečima, Marjanovića su namerno namamili u rijaliti, kako bi se pred kamerama opustio i otkrio sve što zna o ubistvo svoje žene.

– Kruna tog rijalitija treba da bude hapšenje Zorana Marjanovića kao ubice njegove žene. To ubistvo je prava misterija, njega su namamili da tamo uđe kako bi ga stavili iza rešetaka – rekao je Marić uživo u emisiji „Dobro jutro, Srbijo“ na Hepi televiziji.

On je objasnio da je Marjanović previše naivan, i da je naseo na poziv koji će mu se obiti o glavu.

On dobro treba da razmisli hoće li ući svesno u taj rijaliti i biti uhapšen, ili će sedeti kod kuće i sačekati da istražni organi otkriju i uhapse onog ko je počinio taj zločin. Smatram da ako uđe u „Zadrugu“, sam sebi pravi klopku – smatra Marić.

Zoran Marjanović smatra da su tvrdnje Marića potpuna nebuloza i poručuje da nema čega da se plaši.

Mislim da je totalna glupost da će me uhapisti u rijalitiju. Ulazim u „Zadrugu“ pre svega jer se moja porodica i ja blatimo više od godinu dana. To će biti moja moralna satisfakcija jer ću široj javnosti pokazati da su predrasude koje su stvorene o meni i mojoj porodici neosnovane – tvrdi Marjanović.

Vlasnik Pinka Željko Mitrović odbacio je tvrdnje Milomira Marića da je Marjanović namamljen u „Zadrugu“. On nije želeo ozbiljno da komentariše ovu temu već je sarkastično poručio:

Zadruga ima svoju zastavu, grb, pravosuđe i policiju, tako da ne može Marić tamo da hapsi.

Izvor: Telegraf.rs / Informer

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *