MARIJINA MAJKA SE RAZBOLELA Hitno operisana Verica Šerifović, od ove bolesti mnogi boluju!

Borba majke i kćerke bi inspirisala mnoge!

Brižna majka: Verica i Marija Šerifović

Brižna majka: Verica i Marija Šerifović, Foto: R. Ristić

Pevačica Verica Šerifović operisala je rak dojke. Majci pop zvezde Marije Šerifović lekari su na redovnom pregledu otkrili maligne promene zbog kojih je hitno imala hiruršku intervenciju na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu.

Loading...

Članica žirija „Zvezda Granda“ se tokom teškog perioda nije odvajala od legende narodne muzike.

– Verica je prošle godine tokom rutinskih kontrola otkrila da ima promene na dojci. Doktori su je odmah uputili na dodatne analize i dijagnostifikovali su joj kancer. Marija je bila očajna kada je saznala da joj je majka bolesna. Odmah ju je odvela kod najboljih stručnjaka. Kad su im lekari rekli da je rak u prvom stadijumu i da može da se reši operacijom, odahnule su – otkriva izvor.

Verica Šerifović

Verica Šerifović, Foto: R.J./Alo!

Čim je Verici postavljena dijagnoza, ona je operisana.

– Marija ju je posećivala u bolnici svakog dana. Donosila joj je sve što joj je trebalo, brinula se o njoj, trudila se da je oraspoloži, iako ni njoj samoj nije bilo lako. Bila joj je najveća podrška i nije joj dozvoljavala da ni na trenutak posustane – priča sagovornik i dodaje:

– Vodila je računa da je niko ne uznemirava. Zbog toga je samo najbližim prijateljima ispričala istinu o Veričinim zdravstvenim probelmima. Želela je da joj obezbedi preko potreban mir tokom oporavka.

Majci i kćerki je teško palo i čekanje rezultata posle operacije, koji su pokazali da zvezda narodne muzike više nema rak.

Marija Šerifović

Marija Šerifović, Foto: Marko Metlaš/Alo!

– Kada su čule da je sve u redu, bile su presrećne. Otada Verica ide na redovne preglede i kontrole, a vratila se poslu i nastupima. Marija je neverovatno vezana za majku, pa je za nju prethodna godina veoma bolna.

Upravo zbog ovoga je Marija svoju zaradu od koncerta koji je održala na Dan žena 8. marta donirala ženama koje boluju od raka.

– Večerašnji koncert posvećujem svim ženama koje se bore protiv raka dojke. Odričem se svog honorara – rekla je Šerifovićeva, a publika ju je nagradila ovacijama

Izvor:
informer/J.I. 

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *