Mariano di Vaio je frajer milenijuma, inspiracija i najatraktivniji tata na Instagramu

Dame i pojedina gospodo, ako mislite da vaš život nema smisla i da ovo nije vaš dan, odmor za vaše umorne oči je Italijan koji ima šest miliona pratilaca na Instagramu. Pored toga što od pogleda na njega može da vas zaboli glava (u pozitivnom smislu), on je otac, model, glumac i modni guru koji je radio za velike firme kao što su Kavali, Guči i Cucinelli.

Mariano di Vaio je rođen u Asiziju u Italiji. Sa 18 godina odlučio je da napusti Italiju, koja važi za prestonicu mode, kako bi zaplivao u glumačkim vodama. Njegova prva ljubav je gluma, ali život je imao malo drugačiji plan.

Iako je bio jedva punoletan agencija Abercrombie and Fitch primetila je Mariana na ulicama Londona. Agent ga je zaustavio i predložio da ga fotografiše za jedan časopis. Samo jedna fotografija je bila dovoljna da se modne agencije i magazini bore da dobiju termin i da bukiraju Mariana za njihove kampanje.

Loading...

When I enter my wife’s wardrobe I feel lost .. 🙈

A post shared by Mariano Di Vaio (@marianodivaio) on

Lice zavodnika nije promaklo ni velikim modnim kućama kao što su Kavali, Tomi Hilfinger, Hugo Bos i Dizel na čijim projektima je i dan danas angažovan.

Enjoying the pool here 💦 @mykonosluxuryvillas #Mykonos 🇬🇷

A post shared by Mariano Di Vaio (@marianodivaio) on

Marian je bio presrećan zbog uspešne karijere modela, ali koliko god da su mu česta putovanja prijala, odvojenost od porodice i prijatelja su mu jako smetala.

Family ❤️ Nothing else !

A post shared by Mariano Di Vaio (@marianodivaio) on

Posle godinu dana boravka u Londonu i karijere modela, otputovao je za Njujork gde je dobio stipendiju na njujorškoj Filmskoj akademiji.

Hiking 💦 #chellavibes

A post shared by Mariano Di Vaio (@marianodivaio) on

„Gluma me je naučila da kanališem osećanja i to mi pomaže u svakodnevnom životu“.

Međutim, iako je njegovo srce žudelo za filmskom industrijom, otkrio je potpuno drugi svet – svet blogera.

„U Njujorku sam shvatio da su blogovi prava inspiracija ljudima i to ne samo u modnom smislu, sve oblasti dolaze u obzir – kuvanje, putovanja, saveti itd“, rekao je Mariano za „Elle“.

Ono što nekima deluje kao naivni hobi za Marijana je postao unosan biznis. Početkom 2012. godine pokrenuo je blog pod nazivom MDV Style koji je trenutno jedan od najuticajnijih na polju muške mode.

Italijan smatra da nije bitno šta je u trendu i šta je trenutno na modnoj pisti već šta pristaje čoveku i kako to nosi.

Iako svi misle da je zagovornik zdravog života, on je zapravo ljubitelj teške hrane koja je svima nama zabranjena pre letnjeg odmora.

„Ja sam ona osoba koja prva kaže – hajde da naručimo picu“.

Mariano važi za jednog od najpožejnijih muškaraca u Italiji, ali on je zauzet i u braku sa Elenorom di Brunaći sa kojom je dobio sina u novembru prošle

Republic day 🇮🇹 #family #relax #FatherandSon @nathanleonedivaio

A post shared by Mariano Di Vaio (@marianodivaio) on

Neko bi rekao savršen muškarac.

Izvor: Noizz.rs

Post Author: Kragujevčani

Loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *