KRAGUJEVČANKA PREŠLA U PODSTANARE: EVO ŠTA SE DESILO SA NJENIM STANOM!

Oni su se uputili na Novi Beograd, u jedan luksuzni kompleks u kom stanove imaju i Novak Đoković, Filip Krajinović, Saša Kovačević i mnogi drugi.

Jedna komšinica je za spomenuti list otkrila da Šerifovićeva zbog koncerata širom zemlje i dijaspore često odsustvuje iz stana.

Marija Šerifović
MARIJA ŠERIFOVIĆ • GORAN SRDANOV / RAS SRBIJA

– Kad se sretnemo ljubazno nam poželi dobro jutro ili dobar dan – otkrila je ona, dodajući da to zapravo nije Marijin stan nego da ga samo rentira.

Loading...

– Kažu da je ona u tom stanu podstanar, budući da se njen stan kod „Arene“ renovira. Renoviranje se odužilo, a pošto nije želela da živi bilo gde stan je iznajmila kod nas.

Marija Šerifović
MARIJA ŠERIFOVIĆ • RAS SRBIJA

– Videla sam je više puta. Nije bila ljubazna baš bogzna kako, ali možda joj nije bio dan. Potpuno je razumem. Kada vidi decu, ona načisto odlepi. Mazi ih, ljubi, udara im petaka…

Ima puno strpljenja za njih. Sa druge strane, druženje i fotografisanje sa starijim fanovima kao da je ne zanima. Nekada čak izgleda kao šerif koji zavodi red u bloku – dodala je komšinica, dok je radnica iz obližnje prodavnice istakla da Marija najčešće pazari slatkiše, te da retko kad sačeka kusur.

Izvor: Alo

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *