KRAGUJEVČANIN LUKA MILIVOJEVIĆ: BRAZIL ĆE DA SE NAMUČI SA NAMA!

Luka Milivojević, reprezentativac Srbije, rekao je da dobro što je Brazil poslednja utakmica u grupi na Mundijalu i da “Selesao” neće biti lako s nama.

“Ono što je za nas fascinantno jeste da mi uvek odigramo najbolje protiv najjačih reprezentacija. Možda je čak i dobro što je Brazil poslednji. Biće zanimljivo igrati protiv njih, ali mislim da ni njima neće biti lako s nama koliko god da su oni favoriti. Ako budemo zajedno mislim da možemo i njih da iznenadimo, ali otom potom”, rekao je Milivojević za “VICE”.

Srbija će na Svetskom prvenstvu u Rusiji igrati protiv reprezentacija Brazila, Švajcarske i Kostarike.

Loading...

“Moramo sve da damo za grupu, moramo da slušamo. Moramo ‘da ginemo jedni za druge’, i da maksimalno dobro spremimo utakmice. Najvažnija je želja i da svi imamo jedan cilj, a to je da napravimo uspeh. Imamo puno momaka koji imaju jak karakter”, kaže Luka i nastavlja:

“Mislim da to može da nas izvuče na put malo većeg uspeha, da prođemo grupu i posle toga se nikad ne zna. Na kraju krajeva, ono što nismo nikada imali je vreme. Imamo dosta vremena da se spremimo za sve to””.

Milivojević se u razgovoru dotakao i Crvene zvezde.

“Iz takve sam porodice gde je otac odmah usadio ljubav prema Zvezdi. Išao sam na puno utakmica, sa 3-4 godine sam bio na stotom derbiju”, kaže Milivojević koji je posle Radničkog i Rada završio u Zvezdi.

“Mene je Prosinečki doveo iz Rada. Kada je došao da me traži bukvalno nisam verovao, a ideš još u Zvezdu. Došao sam na polusezoni, imali smo veliki zaostatak za Partizanom. Dobili smo tri derbija, osvojili smo Kup i naredne godine Robi je već otišao iz Zvezde”, rekao je Luka.

Fudbaler Kristala Palasa opisao je i kakav je osećaj dati gol u najvećem fudbalskom meču na ovim prostorima.

“Kada sam dao gol u derbiju bukvalno sam se izgubuio. Stadion je eksplodirao, otrčao sam do severa gde sam bio nešto iznerviran. Brzo sam se vratio na teren, a u glavi mi je bilo da postignemo još jedan gol za 3:2 i na svu sreću to smo i uspeli”.

Zvezda je ove sezone imala najveći uspeh u Evropi u novijoj istoriji, pošto je uspela da se plasira u Ligu Evrope i da potom izbori proleće.

 

IZVOR: b92 / FOTO:Getty Images

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *