Kragujevac… grad zbunjenih..

Kragujevac..grad zbunjenih..

Ovako bih mogao da stavim naslov..jer vec danima pokusavam da odgonetnem ono sto meni i ostalim gradjanima govore u energetici, firmi zaduzenoj za daljinsko grejanje u Kragujevcu. Dolaze tu razni ..pa valjda majstori,koji govore da ce grejanje biti moguce kada bude temperatura u minusu…da su nadogradnje po bubnju radjene i primljene ko zna kako..da nema snage da dodje do grejanja iznad 3 sprata..i sve tako u krug..

Pokusao sam ja,nije da nisam,da dodjem do odgovora..i dobio kao sto je i red u Srbiji puno obecanja..razumevanja..svi su se slozili da grejanje ne valja..ali resenja,e to je druga prica..to ostaje,opet po starom Srpskom obicaju.BICE..a za to vreme placaj,obuci jaknu i cuti.. Pa dokle vise gospodo..kragujevcani,ministri..glavesine iz opstine gde je temperatura u debelom plusu..Zar smo mi krivi sto je manjak..dug..sto su plate po 100 000..sto se ne zna ko pije ko placa..sto direktor energetike ima privatnu firmu koja se vidi cuda bavi poslom vezanim za grejanje..cije jos racune treba da platimo da dobijemo ono malo toplote koju placamo cele godie?

CopyAMP code

Kazu da je GRAD odlucio da je dovoljno u stanu 20 stepena..ali kazu i +-2 stepena.. Pa nije isto 22 kod vas I 18 kod nas gospodo..mada imao sam prilike da vidim Vase grejanje po kancelarijama I tesko da bas postujete to..ima tu dobrih 30 stepena..posteno?Tesko… Kazu greju po dijagramu koji je grad propisao..dali i naplacuju po dijagramu?Ma ne.. I ko ce pomoci da se resi problem grejanja u Kragujevcu? Zar jedino ako nekome od Glavesina grada bude hladno..ili njegovo dete zakuka da se smrzava mozemo da ocekujemo resenje?Izgleda da je tako..ali tesko da ce njima zima zakucati..to se ne desava u njihovoj bajci,zar ne? I zato,kragujevcani,svi zajedno ispred energetike slozno da se dobije ono sto smo placali jer drugacije nece ici..sit gladnom ne veruje.

Autor: Dejan Milic.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *