KAKO DA BUDETE NAJVEĆI ZAVODNIK

Ako ovo budete radili, svaka devojka će biti vaša…

Na osnovu različitih anketa i naučnih istraživanja došli smo do zaključka šta morate raditi ako želite da se svidite nekoj devojci. Ovo su veoma važne stvari, jer ćete se tako svideti osobi koja vas uopšte ne poznaje. Ako na pravi način iskoristite ove savete, postaćete pravi Kazanova.

Loading...
2. Osmeh

Istraživanja su pokazala da žene obožavaju muški osmeh. On pokazuje iskrenost i smisao za humor koje devojke jako žele kod muškarca. Osmeh takođe povećava vašu lepotu i pomaže vam da bolje zapadnete u njeno oko.

3. Direktan pristup

Iako muškarci vole da koriste razne fore za muvanje, direktan pristup se pokazao kao najbolji. Ako devojci odmah kažete da ste zainteresovani za nju imate mnogo veće šanse da dobijete šansu za izlazak ili sastanak.

4. Iskrenost

Uvek budite svoji i ne pretvarajte se da ste nešto što niste. Devojke će na kraju primetiti to. Ne trudite se da glumite „šmekera“ i opasnog momka, ako to nije vaš stil onda zaboravite na to. Potrudite se da se najiskrenije predstavite vašoj simpatiji, jer ona će to ceniti.

5. Prvi utisak

Sve je u prvom utisku. Istraživanja su pokazala da su prvih 7 sekundi najbitniji za ostavljanje dobrog utiska. Dakle, ako se približite devojci, ili se ona približi vama, trudite se da budete opušteni i nasmejani. Tako ćete odati utisak normalnog, duhovitog i samouverenog muškarca.

6. Budite pozitivni

Niko ne voli pesimiste i negativne osobe koje vam kvare raspoloženje. Zbog toga se trudite da budete pozitivni i nasmejani. Ako ste muškarac koji podiže raspoloženje, imaćete mnogo veće žanse u osvajanju ženskog srca.

7. Ne vrti se sve oko vas

Zapamtite, niste vi centar sveta. Zaboravite na priče i događaje koji se vrte oko vas i koji vas opisuju. Trudite se da imate konverzaciju koja će biti zanimljiva i koja će vam pomoći da se međusobno upoznate. Dozvolite joj da se izrazi i da vam kaže ko je.

Post Author: Kragujevčani

Loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *