KAKAV ŠAMAR ŠAĆIRIJU! AKO SI VEĆ TOLIKI PATRIOTA…Kragujevčanin Luka Milivojević sa par rečenica brutalno odgovorio Albancima iz švajcarskog tima

Ne padamo na vaše provokacije – poručio je Luka Milivojević Albancima iz reprezentacije Švajcarske dva dana pred meč drugog kola grupe E na Svetkom prvenstvu u Rusiji.

Srpski fudbalski reprezentativac smatra da on i saigrači u petak uveče ne smeju da padnu na, kako kaže, smešne pokušaje provokacija Šaćirija i Džake, kao što je stavljanje kosovske zastave na kopačke.

Ma meni je to smešno, mislim da je Mitar rekao jednu jako lepu stvar, ako su oni već tolike patriote zašto ne igraju za tu zemlju? S druge strane oni pokušavaju na sve načine da nas provociraju, mi samo ne treba da se spuštamo na taj nivo, gledamo sebe, fokusiramo se na igru i damo maksimum. Ne bih previše ulazio u te nefudbalske stvari. Ono što bude na terenu biće, imamo i pomoć VAR tehnologije, nemamo razloga za brigu – bio je jasan Luka.

Loading...

O timu Švajcarske kazao je sledeće:

Kvalitetniji su od Kostarike. Međutim, može da bude lakša utakmica od prve. Zavisi kako uđemo u utakmicu. Oni igraju u top klubovima. Nije mala stvar uzeti bod Brazilu. Imamo još tri dana da ih analiziramo – kazao je on.

Izvor: Kurir sport

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *