Kada je Vasilije ostao sam, nešto se u njemu PRELOMILO: Pored IGRICA, u oproštajnom pismu navedena i OVA STAVKA?

Dečak Vasilije R. (12) ubio se skočivši iz stana sa sedmog sprata zgrade na Novom Beogradu.

Mališan je prethodno u sobi navodno ostavio oproštajno pismo u kome je naveo, kako pišu mediji, da je ljut i očajan jer mu majka ne dozvoljava da igra popularnu igricu „Fortnajt“.

Dečak je pohađao šesti razred Osnovne škole „20. oktobar“ na Novom Beogradu, a živeo je sa majkom i dve starije sestre.Telo našao komšija

Loading...

Za sada nije poznato tačno vreme kada je mališan skočio sa zgrade, jer ga je, prema nezvaničnim saznanjima, porodica oko 23h ispratila u sobu na spavanje i tada su ga i poslednji put i videli živog.

 Kada je ostao sam, dečak je napisao oproštajno pismo, koje je kasnije nađeno na njegovom pisaćem stolu. U pismu je nabrojao i nekoliko problema koji su ga mučili, ali očigledno ga je najviše zabolela ta zabrana igranja igrice, čemu je posvetio najveći deo pisma. U jednoj rečenici se požalio i na neki manji nesporazum sa jednom drugaricom, ali čini se da to nije bilo presudno da mališan digne ruku sebe. Kad je završio s pisanjem, izašao je na terasu i skočio sa 25 metara na travnjak – ispričao je izvor.

Stanar ove zgrade ugledao je telo dečaka na travnjaku oko pola sata iza ponoći. Mališan je još tada davao znake života.

Ubrzo su Vasilijeve majka i sestre saznale šta se desilo. Pozvana je Hitna pomoć koja je dečaka prevezla u bolnicu. Međutim, i pored napora lekara, Vasilije je oko 5 sati ujutru podlegao povredama – objašnjava sagovornik.

Izvor: Srbija Danas/Informer

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *