Jurić: Otkrio sam ime političara pedofila

Nakon saslušanja od tri sata.

Igor Jurić, osnivač fondacije „Tijana Jurić“ nakon saslušanja u tužilaštvu koje je trajalo tri sata dao je dokaze o političaru pedofilu.

– Ne želim da pravim afere. Sada kada sam ispričao sve zameniku tužioca stavio sam tačku na tu priču – rekao je Jurić i dodao:

Loading...

– O svemu što znamo smo izneli predstavnicima najvišim državnih institucija i ono što moram da kažem, na ovu priču što se mene lično tiče ću staviti tačku. Milsim da je od svega pravljen rijaliti, a to ne smemo da dozvolimo. Mi kao fondacija ne želimo ni od jednog slučaja da pravimo aferu. Ovaj pritisak koji je jako veliki u javnosti je napravljen bez ikakve potrebe.

On je istakao da je tužiocu naveo ime političara za kog sumnja da je pedofil.

– Više javno tužilaštvo u Beogradu je odmah, nakon navoda koje je u medijima izneo osnivać Fondacije „Tijana Jurić“, o postojanju političara i javne ličnosti koja je pedofil, formiralo predmet i pozvalo Igora Jurića radi davanja bližih podataka neophodnih za dalje postupanje nadležnih organa. Na osnovu informacija do kojih se došlo, uzimanja izjave u višečasovnom razgovoru sa Igorom Jurićem nije se došlo do podataka na osnovu kojih bi se utvrdio identitet NN izvršioca teškog krivičnog dela obljuba nad detetom, kao ni identitet maloletnog lica nad kojim je delo učinjeno, a koje je u vreme izvršenja imalo 13 godina, zbog čega javno tužilaštvo za sada nema dovoljno informacija neophodnih za pokretanje pretkrivičnog postupka – izjavila je za „Alo“ Irena Bjeloš, portparol Višeg tužilaštva.

Izvor: Alo

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *