Ivan ima 3 žene i planira da mu rode 50-oro dece: Kad ga naljute, uskrati im seks mesec dana

Sve žene su dobrovoljno pristale da žive s njim u poligamnoj zajednici

Rus Ivan Sukhov (34) živi u poligamnoj zajednici s tri žene. Natalia mu je zakonita supruga, a druge dve žene takođe tretira kao svoje supruge, uprkos zakonu. Svi zajedno žive u ruskom gradu Vladimiru.

One su s njim, kaže Ivan, dobrovoljno i pristale su na život u poligamnoj vezi. S Nataliom je živeo 11 godina pre nego što je odlučio da pokuša s poligamnom vezom.

– Na početku sam bila protiv toga, nisam mogla zamisliti takvu situaciju. Ali onda sam se predomislila jer je on zaista hteo imati veliku porodicu – rekla je Natalia koja radi kao medicinska sestra u lokalnoj bolnici.

Loading...

Ivan je otac devetoro dece, a deseto je na putu. Šestero dece rodila je Natalia, a ostalima je majka njegova druga partnerka Ana. Njegova treća žena Medina tek je nedavno ušla u porodicu, i to protiveći se svojoj porodici i veri.

– Videla sam ga na TV-u i zaljubila se u njega. Odlučila sam biti s njim bez obzira na to što su moji roditelji protiv toga – kaže Medina.

Žive u stanu s tri spavaće sobe, ali Ivan planira selidbu u veliku kuću u predgrađu. Naime, on želi imati ukupno 50-oro dece.

Svake noći pozove jednu partnerku da provede noć s njim, uglavnom po redu. Međutim, ako neka od njih tri učini nešto što mu smeta, on ih kažnjava tako što im uskrati seks, odnosno, ne poziva ih kod sebe u sobu dok je ljut.

– Ako neka od mojih žena učini nešto pogrešno, ne pozovem je kod sebe u krevet mesec dana – kaže Ivan koji traži još žena koje, po mogućnosti, treba da budu „visoke, mršave i nježne“.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *