ISPOVEST SILOVANOG DEČAKA Otac bi me uveo u kupatilo i zaključao vrata, nisam više mogao i rešio sam da se ubijem

„Otac bi me uvodio u kupatilo i zaključavao vrata za sobom. Naterao bi me da se skinem, a onda bi mi na glavu stavio toliko šampona da bi mi pena ušla u oči, usta i uši. Onda bi me okretao i silovao bi me“.

Ovako za „Blic“ priča nesrećni dečak iz okoline Knjaževca koji je odlučio da prekine zlostavljanje svog rođenog oca.

Mališan iz okoline Knjaževca, koji danas ima 13 godina, kaže da je zlostavljanje počelo kada je imao 11 godina, a on išao u peti razred osnovne škole. On u ispovesti, u prisustvu majke i dede, kaže da ga je otac, uz pretnju da će ga pretući ako ikome išta kaže, nekoliko puta silovao sve do 2017, kada je dečak sebi pokušao da oduzme život.

CopyAMP code

Prvi put me je otac uveo u kupatilo i rekao mi je da se skinem, posle čega mi je stavio toliko šampona da nisam mogao ni da gledam niti da pričam. Tata mi je tada naredio da se okrenem ka zidu i – silovao me! Nisam mogao ni da pisnem jer su mi usta bila puna pene od šampona – objašnjava nesrećni dečak.

Zlostavljanje se ponovilo još nekoliko puta, a otac je uvek na identičan način zlostavljao svog sina.

Pre godinu dana dečaka je otac naterao da ga oralno zadovolji, i to opet iza zatvorenih vrata. Mališan je tada shvatio da takav život ne želi da živi.

Te večeri sam rešio da se sutra u školi ubijem. Sačekao sam da otac ode na posao, a onda, da majka ne vidi, uzeo sam nož iz kuće i pošao u školu. Pokušao sam sebi da presudim sečivom, ali me je video jedan nastavnik i sprečio me u tome – kaže silovani dečak.

Odmah je pozvana dečakova majka da dođe u školu. Tu je mališan, u njenom prisustvu i u prisustvu direktora škole, psihologa i razrednog starešine prvi put kazao šta mu se desilo. Odmah je obaveštena policija i Centar za socijalni rad, koji je majku i sina smestio u sigurnu kuću.

Otac u pritvoru

Policija je zbog ovako teških optužbi dugo proveravala istinitost dečakovih tvrdnji. Na kraju, mališanov otac je, pod sumnjom da je silovao sina, uhapšen. On je na saslušanju u policiji negirao da je silovao sina, ali mu je određen pritvor do 30 dana.

Izvor:  Blic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *