ISPOVEST KRAGUJEVČANKE: Miki Panjković me je izradio kao niko u životu: Nudio mi kompletnu transformaciju, a onda me najstrašnije prevario (FOTO)

Rekli su mi da će me odvesti kod zubara i kozmetičara. Tvrdili su da ću dobiti lasersku epilaciju, frizuru, šminku, kao i stilistu koji će me lepo doterati – istakla je Violeta

Kragujevčan

ka Violeta Cvetković je poželela da promeni izgled, pa se prijavila za televizijsku emisiju“Pre i posle“ koju vodi poznati frizer Miki Panjković. Očekivala je mnogo, ali kada je došla na snimanjeshvatila je, kako kaže, da se radi o jednoj velikoj prevari.

Loading...

Nekoliko dana kasnije Violetu su kontaktirali iz Akademije „Panjković“. Ponadala se da će konačno dobiti nove zube, zbog kojih se i prijavila za učešće.

Rekli su mi da će me odvesti kod zubara i kozmetičara. Tvrdili su da ću dobiti lasersku epilaciju, frizuru, šminku, kao i stilistu koji će me lepo doterati. Spominjali su i nakit. Uputila sam se iz Kragujevca i bila sam jako uzbuđena, želela sam da upoznam Mikija Panjkovića. Došle su još dve devojke, jedna je bila iz Niša, a druga iz Valjeva. Navodno je trebalo da srede nas tri, pa su nas odvezli kod zubara gde je već bio postavljen čitav tim kamermana – rekla je Violeta.

Prema njenim rečima, u pitanju je jedna privatna ordinacija, a dočekao ih je dr stomatologije Zoran Antonović. Kamere su se upalile, snimanje je počelo, a stomatolog je u tom trenutku izvadio već pripremljen rendgen snimak tuđe vilice. Nasmejao se u kameru i rekao: „Na osnovu snimka našeg modela, zaključili smo da treba da se uradi kompletna protetika, nakon čega će Violeta imati blistav i zdrav osmeh“. Iza scene se začulo: „Stop, ‘ajmo sledeća devojka“.

Ulazi druga devojka i ponavlja se ista priča. Sve tri smo bile u šoku, jer nismo znale šta se dešava. Rekli su nam da je u pitanju samo najava. Nisam želela da verujem da je u pitanju prevara. Odlučila sam da ostanem, želela sam da vidim sledeću „scenu“. Odveli su nas u salon lepote na Novom Beogradu koji drži sestra Nataše Bekvalac. Opet ista priča, pripremljen scenario – ističe Violeta na svom Fejsbuk profilu.

Dok je trajalo snimanje, devojka iz salona je rekla da će laserski ukloniti dlačice sa njenih nausnica i nogu. Kada je Violeta rekla da nema potrebe za tim jer nema nausnice, Miki Panjković je istakao da je to samo za kamere i da ne sme da priča dok traje snimanje.

Mažu mi gel na ruke, kamere se gase i daju mi papir da se obrišem. Nikakvu epilaciju nisam dobila! Shvatila sam da smo samo glupe ovce koje rade marketing i da je sve prevara. Odveli su me u salon Panjković i rekla sam da želim nadogradnju kose, ali su oni to odbili jer je preskupo. Došli su zlatar i stilista koji su doneli nakit i haljine, ali i to je bilo samo za slikanje. Morali smo sve da skinemo, nije bilo nikakve transformacije – dodaje razočarana Kragujevčanka.

Kako kaže, tražili su od nje da se fotografiše zatvorenih usta kako se ne bi videlo da zubi nisu rađeni.

– Bila sam besna i razočarana, nisam htela da budem zamorče koje će nekome da radi reklamu, dok gledaoci žive u obmani. Nisam pristala na to! Zašto da lažem narod i kažem da je rađeno nešto što nije? Rešila sam da iznesem istinu na videlo i da kažem da su prevaranti i lopovi, svesna sam da ću snositi posledice, ali nisam mogla da ćutim.

– Niko iz akademije Panjkovic me nije nazvao, nisu bili u stanju ni da se izvinu za sve ovo sto su mi napravili – zaključila je Violeta Cvetković za Telegraf.rs.

Kontaktirali smo Mikija Panjkovića povodom ove priče.

– Radi se o jednodnevnoj transformaciji, mi smo ograničeni budžetom – rekao je Panjković za Telegraf.

Na pitanje kako onda nude i obećavaju ženama nešto što ne mogu da ispune, bio je vrlo kratak:

– Nemam komentar.

Pokušavali smo da kontaktiramo i stomatologa Zorana Antonovića, ali u ordinaciji koju Kragujevčanka navodi da je bila zadužena za tranformaciju zuba, rekli su nam da niko ko se tako zove i preziva ne radi za njih, ni u jednoj ordinaciji pod tim nazivom, od šest, koliko ih ukupno ima u Beogradu.

Salon lepote čija je vlasnica sestra Nataše Bekvalac bilo je nemoguće dobiti, jer je telefon konstantno bio zauzet.

Ovako izgleda emisija u kojoj Miki Panjković nudi totalnu transformaciju:

Kristina Bezbradica/k.bezbradica@telegraf.rs

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *