ISPLIVALE FOTOGRAFIJE JELENE ROZGE: Posle Severine, objavljene slike popularne hrvatske pevačice

Kako otkriva izvor blizak pevačici, ona nije mogla da veruje kada je videla gde su se njene fotografije našle.

Fotografije pevačice Jelene Rozge osvanule su na jednom sajtu eksplicitnog sadržaja. Neki spekulišu da je jedna od fotografija fotomontaža, a Jelena verujemo nije nimalo srećna zbog ovog nemilog događaja.

Kako otkriva izvor blizak pevačici, ona nije mogla da veruje kada je videla gde su se njene fotografije našle.

Loading...
– Niko nije očekivao da će se njene fotografije naći na porno sajtu jer je ona oduvek bila dama. Nikada se ne bi fotografisala gola, pogotovo ne za takav sajt, a jednom kada je to uradila, to je bilo sa stilom i imalo je cilj. Radila je za jedan ozbiljan magazin i tema je bila očuvanje planete, a na intimnim delovima imala je listiće. Upitni sajt eksplicitnog sadržaja nije njen stil, a neko je možda i hteo da joj naudi – kaže za “Alo!” izvor blizak pevačici i dodaje:

Kada je videla fotografije i kada je shvatila da svi mogu da ih pogledaju, bila je veoma besna i želela je odmah da sazna ko joj to namešta. Međutim, kada je prespavala i smirila se, shvatila je da to nije ništa strašno i da može samo da joj imponuje što neko smatra da je ona toliko seksi da bude na takvom sajtu. Fotografije jesu provokativne, ali na njima ona nije potpuno naga i nepristojna, pa je odlučila da ne diže frku i dramu.

Jedino što joj je smetalo jeste što su je poredili sa Severinom i što kruže priče da je sama plasirala fotografije jer nema nijedan hit u poslednje vreme. To apsolutno nije istina – otkriva nam izvor.
Izvor: ALo

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *