„Imam grudi broj 5, slatku guzu i radim sve“: Srpkinje se nude na oglasima, za oralni seks traže od 10 do 70 evra, privode u stanovima gde su im deca

„Atraktivna, zgodna crnka traži galantnog gospodina“ je samo jedan od oglasa

Provokativne fotografije devojaka i opisi koji idu uz njih „imam grudi broj pet, slatku guzu i spremna sam sve da uradim“ mogu da se nađu kako na društvenim mrežama, tako i na oglasima. Izreka „sve je na prodaju“ važi i za seksualne usluge koje se nude na ovim stranicama, a čija cena varira i do nekoliko hiljada dinara.

Atraktivna, zgodna crnka traži galantnog gospodina“, „imam samo 22 godine, zgodna sam i poželjna„, kao i kratki opisi „atraktivna maserka“ zamenili su mračne ulice na kojima se pre pojave interneta u najvećoj meri prodavala „ljubav“.

Loading...

Sad je potrebno samo okrenuti broj telefona.

Ćao, video sam tvoj oglas na internetu i voleo bih da se dogovorimo – započeo je razgovor za Telegraf.rs muškarac, koji će naravno ostati anoniman, sa jednom od devojaka koja je oglasila sebe uz izazovnu fotografiju i još „vreliji“ opis svog tela i onoga što sa njim „klijent“ može da radi.

Ne mogu dugo da pričam, ne smem, pa ću ti odmah reći koja je cena. Za oralni seks tražim 70 evra, odnosno 8.300 dinara, klasičan seks je 100 evra, ili u dinarima 12.000, a za sve ostalo se dogovaramo kad dođeš – čuo se mladi glas sa druge strane žice.

Foto: Profimedia/Corbis

Sledilo je sasvim logično pitanje.

Da li izgledaš uživo kao na fotografijama, ne bih voleo da dođem a da me sačeka neko drugo lice i telo? – zapitao je navodni klijent.

Kratak, užurban odgovor uz brzo prekidanje veze moglo bi da se protumači da je „vreme novac“ i da ga nema za bacanje.

Da! – nakon čega je veza prekinuta.

Za dalji dogovor „klijent“ mora ponovo da okrene broj kako bi dobio adresu na kojoj može da zadovolji svoje potrebe, kao i ime devojke sa kojom će da „sarađuje“.

CENE USLUGA

Cene u oglasima zavise od ljudi koji robu oglašavaju pa tako jedna te ista marka automobila može da ima razliku u ceni i do nekoliko stotina evra. Povučeni tim iskustvom odlučili smo da okrenemo još neki broj. Priča započinje isto, ali je odgovor povoljniji.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Ja radim masažu, počinjem da masiram telo, pa butine i na kraju ide završnica. Cena za takvu masažu je 1000 dinara. Ima onih koji traže da im sve vreme masiram polni organ, i na to pristajem. Mada pristajem i na oralni seks po toj ceni, ali ništa više od toga…Mada kad dođeš možda bude i toga – objasnila je „maserka“.

Nakon detaljnog objašnjenja, ipak je opet usledilo pitanje.

Ali ja sam tvoja stalna mušterija, mogu li da dobijem nešto gratis, nisam baš pri parama, a volim da dolazim kod tebe? – pitala je navodno zainteresovana mušterija.

Pa…U tom slučaju može i klasični seks za 1000 dinara – odgovorila je prijateljica noći.

ISKUSTVO MUŠKARCA KOJI JE KORISTIO USLUGE MASERKI SA OGLASA

Prvu „maserku“ sam upoznao na društvenoj mreži koja služi samo za upoznavanje, navodno. Kliknuo sam na profil bez slike, poslao poruku „ćao“ i dobio kao odgovor broj telefona. Zbunio sam se i poslao na čet pitanje „šta ovo znači“. Dobio sam odgovor da je pozovem, što sam i uradio i ona je sama odmah počela da mi priča o ceni njenih usluga i šta sve radi – započeo priču za Telegraf.rs Nenad Ranković.

Foto-ilustracija: Profimedia

Nenad je dobio ponudu koju nije mogao da odbije.

Preko telefona mi je opisala da je zgodna, mlada i ja sam odmah krenuo. Kad je otvorila vrata video sam da je sve, samo ne ono što je opisala. Ali došao sam za seks i bez njega nisam hteo da odem.Tražio sam joj da me samo oralno zadovolji – objašnjava Ranković.

Dogodilo se situacija koju je Nenad najmanje očekivao.

U momentu zanosa, odjednom sam čuo krik deteta. U sobi do nas nalazila se devojčica, ćerka maserke, koja je na sav glas počela da plače i viče „šta sam doživela da moja majka radi“ – završio je za Telegraf.rs prepričavanje svog gorkog iskustva Nenad Ranković koji se naježi i na samu pomisao iskustva uz plač.

Devojke koje postavljaju oglase neće da se jave na skrivene brojeve telefona. Neke od njih odbiju poziv, neke puste da telefon zvoni, a druge odmah isključe telefon. Takođe ne odgovaraju ni na sms.

Posao koje obavljaju „hleb je sa sedam kora“, a kao što ima različitih „klijenata“ ima i različitih prodavačica „ljubavi“ koje neretko ne izgledaju kao na fotografijama koje su postavile. Važno je staviti mamac pa će neka riba i da se upeca.

Neke prostitutke i dalje rade na ulici a nova lokacija se sa Železničke stanice preselila na Adu.

Izvor: telegraf.rs

Post Author: Kragujevčani

Loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *