HOROR U LAJKOVCU! Komšinica silovala dečaka?

Dečak je uplašen i ne ide u školu.

Protiv N. D iz Lajkovca podneta je krivična prijava zbog sumnje da silovala maloletnog S. D. Prema rečima izvora iz istrage, osumnjičena je četiri meseca seksualno zlostavljala dečaka, pre nego što je slučaj otkriven.

N. D. su raskrinkali roditelji maloletnog S. D. koji su zlostavljanje prijavili policiji. Dečakov otac N. D. kaže da je najpre čuo glasine da se nešto čudno dešava.

Počela je priča po selu, a sin je prvo sve poricao. Onda ih je moja supruga nahvatala na gomili. Otišla je do njenih roditelja da ih upozori, ali su je oni izbacili iz dvorišta. Onda je i sin sve priznao. Rekao je da je sve počelo kada je on imao 13 godina. Ona ga je izazivala i hvatala za polni organ. N. D. je na lošem glasu, priča se da mnogo voli momke, a mi smo sve prijavili policiji – priča N. D.

Loading...

On dodaje da je njegov sin potresen i uplašen zbog svega što se dogodilo i da zbog toga ne ide u školu.

– Moram da ga vodim kod lekara i psihologa. Nisam tako vaspitao decu, on je još bio dete, a ona devojka, kada je to počelo, sramota – ogorčen je dečakov otac. Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, N. D od juna do oktobra ove godine spavala sa S. D.

Izvor: Srpski telegraf/Alo

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *