FOTOGRAFIJE U UNIFORMI NA PROFILU PREDATORA Policajac poverenje drugarice (13) svoje ćerke stekao položajem, pa je ISKORISTIO

Policajac V. Ž. (43) koji je uhapšen zbog sumnje da je obljubio 13-godišnju devojčicu iskoristivši njenu emotivnu nezrelost, sa njom se dopisivao preko jednog od svojih nekoliko Fejsbuk naloga. Devojčicu je inače upoznao kao drugaricu njegove ćerke, a dobro poznaje i njene roditelje koji su mu bili prijatelji.

Policajacu iz Policijske stanice Mionica određeno je zadržavanje do 30 dana, a za njegovo zlodelo saznalo se kada je majka 13-godišnjakinje primetila da joj se ćerka u poslednje vreme čudno ponašanje, zbog čega je pročešljala poruke u njenom telefonu i sledila se kada je videla da razmenjuje poruke sa nekim muškarcem.

Mobilni je odnela u policijsku stanicu gde je ubrzo otkriveno da je devojčica razmenjivala poruke sa njihovim kolegom! Kako saznajemo, u porukama je bilo i detaljnih opisa šta su radili dok su bili zajedno, kao i ugovaranja narednih susreta.

Loading...
Foto: Privatna arhiva

V. Ž. je na svom profilu na Fejsbuku inače objavljivao svoje i fotografije sa kolegama u uniformi i na prvi pogled nikada se ne bi moglo reći da je reč o predatoru koji je na najgnusniji način iskoristio poverenje 13-godišnje devojčice.

Na mnogim mestima isticao je da je zaposlen u Ministarstvu unutrašnjih poslova, što je detetu verovatno ulilo poverenje da je reč o čoveku kom se može verovati i koji je eventualno može izbaviti iz problematične situacije.

Njeno poverenje dodatno učvrstilo i to što se druži sa njegovom ćerkom sinom, ali i to što V. Ž. poznaje njene roditelje. Tome u prilog govori i da je devojčica u razgovoru sa policajcima kazala kako je zaljubljena u V. Ž.

Foto: Privatna arhiva

Gnusan odnos 43-godišnjaka i maloletne devojčice trajao je gotovo četiri meseca, a policajac je sve to vreme, koristeći to što devojčicina majka radi noćne smene, svojim automobilom odvodio na skrovita mesta u okolini Mionice i tamo činio nedozvoljene polne radnje nad detetom.

Na saslušanju je zanemeo braneći se ćutanjem. Ukoliko se ispostavi da su sumnje tačne, policajac bi mogao da završi na 12 godina dugoj robiji.

Izvor: BIic

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *