(FOTO) ESTRADA U PANICI: Instagram zabranio Fotošop! Sada će svi znati da su nabudžene slike lažne!

Najpopularnija društvena mreža imaće specijalne oznake za korišćenja Fotošopa kako bi mladi videli da su fotke njihovih idola maksimalno obrađene

Mnoge poznate pevačice i starlete uskoro će morati javno da priznaju da se fotošopiraju jer Instagram uvodi vodeni žig na obrađene fotografije!

Loading...

Popularna društvena mreža uvešće novo pravilo, i to na predlog stručnjaka iz zdravstvene organizacije Rojal sosajeti for pablik helt (RSPH).

Oni tvrde da korisnici Instagrama, naročito javne ličnosti, svoje telo predstavljaju savršeno pomoću kompjuterske tehnike, što utiče na to da se tinejdžeri osećaju postiđeno i imaju nisko samopoštovanje.

Ove restriktivne mere osetiće i domaće javne ličnosti. Na listi korisnika Fotošopa na našoj estradi predvodnice su Jelena Karleuša, koju već godinama i prozivaju zbog preteranog korišćenja ovih programa, starlete Soraja Vučelić i Stanija Dobrojević, Katarina Grujić, Olja Crnogorac, Sandra Obradović, ali i mlađe devojke, poput Anastasije Ražnatović i Helene Topalović, koje imaju samo 19 godina.

Izvor: Kurir

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *