Evo koliko hiljada evra mesečno Baka Prase zaradi kao najpopularniji srpski Jutjuber!

Bogdan na Jutjubu ima neverovatan broj sabskrajbera – čak više od milion i 227.000 njih

Oni su svojom popularnošću pretekli neke od velikih domaćih i regionalnih zvezda, pa njihovi Jutjub kanali imaju daleko više sabskrajbera od pop i folk zvezda.

Oni su Jutjuberi, klinci koji mahom nemaju više od 20 i kusur godina, a najpopularniji među njima verovatno je Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase.

Bogdan masu koja ga prati „kupuje“ duhovitim snimcima, a na Jutjubu ima neverovatan broj sabskrajbera – verovali ili ne, čak više od milion i 227.000 njih!

Loading...
Baka Prase

Broj sabskrajbera na Jutjubu, Printskrin: Youtube/Baka Prase

Kako se priča, Bogdan godišnje zaradi više od 52.000 dolara, što je na mesečnom nivou oko 4.333 dolara, odnosno oko 3.835 evra, navodi Scena.

Na Instagramu, Bogdana prati više od 584.000 ljudi. S tim u vezi, pored zarade od Jutjuba, Bogdan odlično zarađuje i od reklama.

Primera radi, jedna objava na storiju popularnih domaćih Jutjubera nije ispod 500 evra, a o pojavljivanjima na događajima, promocijama, te većim reklamnim kampanjama da ne govorimo.

Baka Prase

Baka Prase, Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, Bogdanov otac Nenad je đakon, a kako smo pre nekoliko nedelja ekskluzivno objavili, ono o čemu se ćutalo jeste podatak da je nekada bio u braku sa Oljom Bećković.

Izvor:

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *