DOGOVORENI OBRAČUN U LAKTAŠIMA: U pucnjavi učestvovao sin Cece Ražnatović

U centru Laktaša večeras je došlo do tuče i pucnjave u kojoj su učestvovale dve grupe mladića, a na mestu obračuna viđen je i Veljko Ražnatović, sin poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović

U centru Laktaša večeras je došlo do tuče i pucnjave u kojoj su učestvovale dve grupe mladića, a na mestu obračuna viđen je i Veljko Ražnatović, sin poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Do obračuna je došlo oko 20.30 časova na parkingu u Karađorđevoj ulici, nedaleko od hotela „San“ u Laktašima. Kako saznaju „Novosti“ radilo se o dogovorenoj tuči između Ražnatovićeve i rivalske ekipe iz Laktaša, a pucano je u vazduh i niko nije ranjen hicem iz vatrenog oružja.

Loading...

Marija Markanović, portparol CJB Banja Luka, kaže da je nakon prijave na lice mesta upućeno više policijskih patrola.

– Policijskoj stanici u Laktašima oko 20.30 časova prijavljeno je da je došlo do fizičkog sukoba između više lica na parkingu u Laktašima. Po dolasku na lice mesta učesnici sukoba nisu zatečeni na toj lokaciji i u toku je preduzimanje operativnih i istražnih radnji s ciljem utvrđivanja svih okolnosti zaprimljene prijave – rekla je Markanovićeva, dodajući da je o svemu obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Banjoj Luci.

Izvor blizak istrazi kaže da je tokom uviđaja utvrđeno da je došlo do upotrebe vatrenog oružja, ali svedoci tvrde da je pucano u vazduh.
– Niko zasada nije uhapšen i policija traga za svim učesnicima obračuna, a neki od njih su već identifikovani – rekao je izvor blizak istrazi.

Izvor: Novosti

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *