DIREKTNE PRETNJE PREDSEDNIKU SRBIJE NA VIDOVDAN Vučiću, završićeš kao Đinđić ukoliko budeš pokušao da URADIŠ JEDNU STVAR

Ristić je napisao pismo koje je uputio predsedniku Ruske Federecije Vladimiru Putinu

Narodni poslanik Slaviša Ristić uputio je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu pismo, u kojem predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću preti da će, ukoliko pokuša da postigne mir i potpiše sporazum sa Prištinom, završiti kao ubijeni premijer Zoran Ðinđić.

Ristić u pismu podseća da su se Srbi „u istoriji rusko-srpskih odnosa, ruskim vladarima žalili na brojne srpske neprijatelje“, i dodaje da oni to prvi put sada moraju da čine zbog srpskih vlasti.

Loading...

On ukazuje da se predsednik Republike Srbije sprema da potpiše sveobuhvatni mirovni sporazum sa Prištinom i upozorava Vučića, pozivajući se na „tragičnu sudbinu pokojnog premijera Srbije Zorana Ðinđića“, šta može da mu se desi.

Ristić priznaje da bi „misija Putina kod aktuelnih vlasti u Beogradu bila delikatna“, ali ga ipak poziva da im objasni da nikakve evro-integracije ne mogu da kompenzuju gubitak teritorije, kao što je Kosovo i Metohija, te da, ako i bude postignut sporazum o normalizaciji odnosa, Putin ne podrži takvo rešenje.

Podsetimo, narodni poslanik u Skupštini Srbije Slaviša Ristić iz Zubinog Potoka u februaru ove godine je jednoglasno izabran za predsednika Narodnog pokreta Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“.

Izvor: Alo

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *