Devojčica (13) upoznala mladića preko Fejsbuka: Kad nije htela da uđe u njegov „mercedes“, pretukao ju je nemilosrdno i silovao!

Po nju je došao autom, u koji ju je kasnije strpao i udarao u glavu

Devojčica (13) iz Štipa u Makedoniji, nije ni sanjala kakav će užas preživeti od njenog Fejsbuk prijatelja A.M ( 23 ), iz susednog grada Radoviša. Upoznali su se preko pomenute društvene mreže i postali prijatelji. Kada je zadobio poverenje maloletnice, A.M. je došao u Štip i sa devojčicom se dogovorio da se vide i lično upoznaju.

Ne sluteći ništa, devojčica je došla na sastanak na dogovoreno mesto u ulici “Sutjeska”.

Tu ju je A.M. čekao u autu marke Mercedes. Čim je devojčica stigla, rekao joj je da uđe u auto, ali jeona to odbila. To je iznerviralo mladića, pa je počeo da je udara po glavi. Strahujući da ne dobije još veće batine, devojčica je ipak ušla u auto.

Loading...

Nasilnik je zalupio vrata vozila, startovao motor i maloletnicu odvezao na obližnju tvrđavu Isar, gde ju je silovao.

Ovaj gnusni čin se dogodio pre tri dana, oko 11 sati pre podne. Čim se devojčica vratila kući, sve je ispričala roditeljima, pa je zajedno sa ocem M.M. (42) otišla u policiju i prijavila siledžiju A.M. On je priveden i zadržan u SUP Štip, a protiv njega je podneta krivična prijava zbog silovanja maloletnice.

Pune ruke posla je imala i policija iz susednog grada Kočani, koja je, takođe radi silovanja, iza brave stavila 24-godišnji D.M.

Njega je prijavila tinejdžerka iz tog grada.

Ona je u policiji objasnila da ju je D.M. dve godine, od novembra 2014. do oktobra prošle godine, u više navrata prisiljavao na seks i “druga polna dejstva” preteći joj da će, ako ne pristane, njene gole fotografije i “drugu eksplicitnu sadržinu” koju je imao, objaviti na društvenim mrežama

Izvor: Telegraf

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *