ČETVRTA ŽRTVA EKSTAZIJA U POSLEDNJIH MESEC DANA? Ovo je Mirjana M. (21) koja je pronađena mrtva u iznajmljenom stanu (FOTO)

Dvadesetjednogodišnja Mirjana M. (21) preminula je rano jutros u iznajmljenom stanu u Ulici cara Lazara, a policija sumnja da je uzrok smrti predoziranje ekstazijem (MDMA).

U trenutku smrti sa njom u stanu je bio i mladić M.M. (20) sa kojim je navodno bila u gradu prethodne večeri.

Mirjani je ujutru pozlilo, a mladić koji je bio sa njom zvao je Hitnu pomoć. Međutim, kada je lekar stigao, samo je mogao da konstatuje smrt. Mladić koji je bio sa njom naveo je da nisu uzimali narkotike i da ne zna šta joj se dogodilo. Bio je uznemiren i vidno potresen – rekao je izvor Kurira blizak istrazi.

Loading...

Mladić je ispričao da se sa devojkom našao tokom noći i da su se dogovorili da zajedno prespavaju.

Dečko je posle buđenja video da je Mirjani pozlilo. Dok je on zvao Hitnu pomoć, devojka je počela da povraća i da se gubi, a onda je iznenada prestala da diše. On je pokušavao da joj pomogne, ali u tome nije uspeo – kaže sagovornik.

Inspektori su u stanu u pronašli tragove, koji ukazuju da je devojka koristila ekstazi. Na telu nisu nađeni vidljivi tragovi nasilja.

Jedan njen poznanik kaže da je Mirjana bila vedra, vesela i puna života.

Mira je živela u Velikom Mokrom Lugu, bila je okej devojka. Koliko znam, nije se drogirala, ali sam je često viđao sa ljudima koji su koristili ekstazi – rekao  je njen poznanik.

Prema nepotvrđenim informacijama do kojih je Kurir danas došao, nesrećna Mirjana je imala srčanih problema i godinama je koristila lekove.

Po njenom Fejsbuk profilu se može zaključiti da je slušala elektronsku muziku i posećivala rejv žurke koje se često dovode u vezu sa konzumacijom ekstazija.

Inače, kako je Kurir pisao, Mirjana je među prvima pritekla u pomoć Jovanu Paunoviću (17) koji je preminuo od toplotnog udara prouzrokovanog velikom količinom ekstazija. Nakon što su ga radnici izneli ispred splava ona mu je prišla i pokušavala da mu pomogne, a navodno je ona bila ta koja je pozvala Hitnu pomoć.

Ona je nakon Jovanove smrti na svom Fejsbuk profilu postavila i njegovu fotografiju

Ukoliko se sumnje policije pokažu tačnim Mirjana će biti četvrta žrtva ove droge u poslednjih mesec dana.

Droga ubila troje za nedelju dana

* 17. jun – Beograđanin Jovan Paunović (17) preminuo je na VMA, a nekoliko sati ranije pronađen je ispred beogradskog splava dok se grčio u užasnim bolovima. U telu je imao pet puta veću dozu od smrtonosne, a umro je dan uoči punoletstva.

* 20. jun – Mladića N. S. (18) iz Bačke Palanke otac je našao mrtvog na krevetu, a sumnja se da se predozirao ekstazijem „red bul“. Bio je istetoviran po celom telu, a jedna od tetovaža je glasila. “Nema nazad, samo napred. Nema pazi, samo gazi“.

* 24. jun – Učenica Politehničke škole u Kragujevcu Marija M. (16) bila je sa starijim bratom kod druga u naselju Šumarice, kada je uzela smtonosnu dozu droge.

– Dečko je posle buđenja video da je Mirjani pozlilo. Dok je on zvao Hitnu pomoć, devojka je počela da povraća i da se gubi, a onda je iznenada prestala da diše. On je pokušavao da joj pomogne, ali u tome nije uspeo – kaže naš sagovornik.

Izvor: Kurir/Alo/Foto: Facebook

 

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *