CELA ZEMLJA NA NOGAMA! Devojka NESTALA pre četiri dana, POLICIJA MOLI GRAĐANE ZA POMOĆ! (FOTO)

Porodica moli sve koji su je videli, ili imaju bilo kakvu informaciju, da se jave na broj telefona 069/178-892 ili najbližoj stanici policije.

Potraga za Podgoričankom Almom Kriještorac (28), koja je nestala pre četiri danam i dalje traje. Njen otac Hajrudin juče je apelovao na policiju, vojsku, vatrogasce i građane da se više uključe u potragu za Almom.

Hajrudin je rekao da su im državne institucije izašle u susret i pomogle, ali da je u ovom trenutku to nedovoljno, pišu Vijesti.

CopyAMP code

Policija je pregledala snimke sa nadzornih kamera, ali ni to ni potraga nisu dali rezultate. Apelujem na njih da se što više uključe, jer se potraga svela na to da je traži porodica, rođaci, komšije, prijatelji – rekao je Hajrudin Kriještorac.

Osim što su pregledali snimke sa nadzornih kamera postavljenih u blizini kuće porodice Kriještorac, inspektori su razgovarali sa Alminim prijateljima i poznanicima, ali i ispitivali sa kim je kontaktirala pre nego što je prijavljen njen nestanak.

Alma Kriještorac nestala je 8. juna na Starom Aerodromu, nešto posle 5 sati ujutru. U trenutku kada je izašla iz kuće imala je belu pidžamu i bele klompe. Alma je visoka oko 176 cm i ima svetlosmeđu dugu kosu. Njena porodica, prijatelji, komšije, građani Podgorice, policija… prvo su pretraživali Ćemovsko polje, Stari aerodrom, Konik, deo grada kod Železničke stanice… U potragu je bilo uključeno i kajakaško društvo, koje je pretraživalo korito Morače.

Izvor: Pink/Blic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *