Cela Srbija čeka da vidi šta krije telefon pronađen na nasipu u Borči: Mobilni otkriva 4 ključne stvari!

Da li će konačno biti otkriveno u kakvoj je vezi Jelena Marjanović bila sa ubicom?

Veštačenjem telefona koji je jedan od meštana Borče pronašao na nasipu na kom je pronađeno telo Jelene Marjanović mogao bi u potpunosti da rasvetli ovaj zločin. Ukoliko je pripadao ubici, stručnjaci bi mogli da utvrde ne samo njegovo kretanje i pomagače već i njegov odnos sa ubijenom pevačicom.

Kako se već pisalo, telefon je pronađen u mulju na nasipu, a meštanin koji ga je pronašao odmah je posumnjao da bi mogao da ima veze sa zločinom koji godinu i po dana potresa javnost, pa ga je odmah odneo u policiju.

Kako se saznaje, mobilni je odmah poslat na veštačenje kako bi se utvrdilo kome bi pripadao, ali i sve ostalo što može da otkrije.

Loading...

Kontakti bi mogli da pokažu s kim je vlasnik bio u vezi, poruke i pozive, s kim se sve čuo kobnog dana, a preko baznih stanoica može se utvrditi i njegovo kretanje, piše „Srpski Telegraf“.

Saznanja iz telefona bi mogla da otkriju sledeće:

1. kretanje vlasnika na dan Jeleninog ubistva

2. s kim je najčešće bio u vezi

3. s kim se čuo na dan ubistva

4. da li je ranije bio u kontaktu sa Jelenom

Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja, koji je unajmila porodica Krsmanović, kaže da ishod veštačenja zavisi od toga u kom je stanju telefon: „Ukoliko je kartica u telefonu, mogu da identifikuju broj i vide čiji je telefon. U njemu ostaju svi brojevi, poruke kome su slate, odlazni i dolazni pozivi. Ne isključujemo mogućnost da pripada ubici, ali za to je potrebno mnogo više dokaza – kaže Šipka.

Izvor: Telegraf.rs

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *