Braća Miodrag i Miloš Kraljević postali očevi i stričevi: Dve snaje se porodile istog dana!

Jedna se porodila ujutro, a druga u nedelju uveče

Rođena braća Miodrag i Miloš Kraljević postali su u istom danu očevi i stričevi, jer su se njihove supruge Nikolina i Slađana porodile u porodilištu u Trebinju istog dana i na svet donele dve zdrave bebe – dečaka i devojčicu.

Obojici su ovo prvenci, ali ovo nisu prve prinove u kući Kraljevića. Miodrag i Miloš imaju brata koji već ima troje dece. Nadaju se Kraljevići prinovama i od njihove sestre koja se uskoro udaje.

Iako se njihovi termini za porođaj nisu podudarali, dve jetrve su se porodile istog dana, jedna ujutro, a druga u nedelju uveče, pa se Nikolina iznenadila kada je ugledala svoju jetrvu u porodilištu.

Loading...

Kod Kraljevića je, kažu, slavlje zbog rođenja devojčice tek počelo kada su im javili da se porodila i Slađana i na svet donela zdravog sina.

Srećne smo, našoj sreći nema kraja – rekle su one za Nezavisne novine.

Foto: Pixabay

Nikolina je, kaže, trostruko srećna, jer, osim što je postala majka i strina gotovo istovremeno, postala je i tetka, jer joj se pre nekoliko dana porodila bratova žena.

– Ovo je zaista idilična slika, jer smo u jednom danu dobili dve zdrave i normalne bebe, koje su na svet došle prirodnim porođajem. Devojčica je teška 3.950 grama i 57 centimetra dugačka, a dečak je nešto manji i lakši sa 3.050 grama – kaže Srdan Lugonja, načelnik Ginekološko-akušerskog odeljenja trebinjske bolnice.

Slika, međutim, nije tako idilična kada je u pitanju broj porođaja u Trebinju, gde je do 22. avgusta zabeleženo 220 porođaja, što je ista brojka kao i prošle godine, ali se broj poroda već nekoliko godina smanjuje.

Izvor: Telegraf.rs

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *