BILA JE PRAVNICA, A ONDA JE BATALILA SVE Petra sad zarađuje 1.000 evra za noć!

Petra je dugo radila kao pravnica, a onda je rešila da svoj život promeni iz korena. Sada, kako kaže, uživa!

Petra kao devojka nije sanjala da će se baviti prostitucijom. Ona je radila ono za što se školovala, bila je uspešna pravnica. Međutim, 90-ih godina radila je u veoma uspešnoj firmi u Pragu, a onda se je sve krenulo izbrdo. Odjednom, našla se bez izvora prihoda i bez ideje o tome kako da se prehrani.

– Počela sam da naplaćujem seks zbog novca – započinje priču žena čije usluge koštaju 250 evra za sat vremena. Za celu noć sa Petrom potrebno je izdvojiti 1.000 evra.

Loading...

– Ovo je bio način da popunim svoje finansijske rupe. Vremenom mi je toliko dobro krenulo da sam sasvim prestala da se bavim pravnim poslovima. Uživam u tome iako sam nekada imala drugačije mišljenje – kaže ona.

Petra ima partnera kom ne smeta njen posao. Njeni prvi klijenti su bili ljudi koji su pronašli oglas na internetu. Mnogi su joj tražili trojku, a kako kaže neko koga ne poznaju i prema kome neće razviti osećanja, ne može da utiče na njenu vezu.

– Ovim poslom ne može da se bavi neko ko voli da ima rutinu, ili slobodne vikende i praznike – smatra Petra.

U 40. godini, smatra se srećnom jer je fizički još uvek u formi da se bavi svojim poslom.

Objašnjava kako posao prostitucije ne liči na ono što možemo videti u filmovima. Kako kaže, većinom se to svodi na večeru, čašu vina, prijatan razgovor i seks.

– Zvuči tako dosadno kad se stavi na papir, ali stvarnost je takva da većina mojih klijenata želi upravo to, a ne neke egzibicije ili ispunjavanje fetiša. Volim da mislim da im ostavljam utisak poverenja i da im je zato sa mnom prijatno – priča Petra.

Veliki broj muškaraca s kojima spava priznali su da im je dosadio seks sa njihovim ženama.

– Moje iskustvo mi govori da očigledno znam neke fizičke tehnike koje druge žene nemaju ili ne znaju, ili ne žele da primenjuju. Na kraju dana ja zarađujem dovoljno da platim stanarinu, režije i uspem da ostavim još pola toga sa strane – priča Petra.

Iako je svesna da više nije mlada, Petra kaže da joj se obim posla ne smanjuje, jer stariji muškarci preferiraju nekog njihovih godina ili starije. Ovim poslom planira da se bavi još nekih pet godina, a onda namerava da otvori privatnu firmu.

Izvor: Telegraf

Post Author: Kragujevčani

Loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *