BIĆETE OŠTRO SANKCIONISANI U srpskoj bolnici se pojavio skandalozan natpis koji je sve doveo do ludila! Ovako nešto se ne pamti!

Radnicima obezbeđenja uručena opomena

* Moraju da puštaju određenu radio stanicu

* U slučaju odbijanja sledi kazna

Loading...

Radnici obezbeđenja Opšte bolnice u Pirotu dobili su obaveštenje da će biti kažnjeni ako preko razglasa ne puštaju Radio S.

„Službenici koji rade u dnevnoj smeni obavezni su da u devet časova uključe razglas sa koga se emituje muzika Radija S. Ista se isključuje u 19 sati pri završetku smene. U slučaju da se ova radna obaveza ne ispuni, smatraće se težom povredom radne obaveze i biće sankcionisana od strane direktora“, navodi se u opomeni koju je juče potpisao Nenad Krstić, šef obezbeđenja. Direktor bolnice Goran Petrović kaže da se ime ove radio-stanice našlo na opomeni spletom „nesrećnih okolnosti“ i da ideja nije bila da se favorizuje bilo koji medij ove vrste.

Prema rečima direktora, opomenu je napisao šef u konsultaciji sa njim, zbog „opstrukcije pojedinih radnika obezbeđenja koji su puštali neprikladnu ili preglasnu muziku, radio-stanice koje su krčale ili su pak izbegavali da puštaju muziku preko razglasa.

– U našoj bolnici postoji praksa od 2013. godine da se na razglasu čuje tiha i lagana domaća muzika, a ne narodna jer ovo nije narodno veselje, ali ni strana jer naši ljudi većinom ne razumeju strani jezik. Zbog toga što su neki radnici minirali takvu praksu, šef obezbeđenja je pre tri dana napisao prvu opomenu u kojoj su svi zamoljeni na izvršavanje obaveze, a zatim je juče usledila i druga opomena – objašnjava direktor pirotske bolnice. Izvor: Alo

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *