BIĆE KRVI DO KOLENA: Procureo tajni plan Saše Popovića! Karleuša i Ceca će se sad definitivno poubijati! (FOTO)

Popović je odlučan u nameri da postigne ono što do sada nikom nije pošlo za rukom

Srbijom je odjeknula prava estradna bomba! Kako prenosi Kurir Stars, Saša Popović, verovali ili ne, pregovara sa Cecom Ražnatović o njenom učešću u žiriju „Zvezda Granda“!

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ, DRAGAN KADIĆ

Direktor „Granda“ je, navodno, došao na ideju da spoji pred kamerama dve ljute rivalke, Cecu i Jelenu Karleušu, koje su u žestokom sukobu već dve decenije.

Loading...

Prema informacijama izvora dnevnog lista, on je još pre mesec dana počeo pregovore sa Cecom:

Znajući njen stav da ne želi sukob sa JK i da je maksimalno izbegava, Saša je odmah na početku razgovora sa Ražnatovićkom napomenuo da ne mora da bude direktnog susreta između njih dve. Objasnio joj je da bi ona mogla da sedi u drugoj prostoriji koja je namenjena tajnom članu žirija, pa bi, u tom slučaju, Ceca i Jelena jedna drugoj samo čule glas. Ceci se, međutim, ta namera nije baš svidela.

Popović je, ipak, kako se navodi, odlučan u nameri da postigne ono što do sada nikom nije pošlo za rukom.

On na sve načine nedeljama pokušava da ubedi Cecu da prihvati njegovu ponudu. Govori joj da u tome nema ničeg lošeg, da njihova namera nije da izazovu sukob između nje i JK, već isključivo da gledaocima pruže zadovoljstvo da gledaju dve najveće zvezde u jednom šou programu. Ostalo je na tome da Ceca dobro razmisli o ponudi, a odluku će im javiti u narednih nekoliko dana – završava izvor.

Izvor: espreso

 

 

Post Author: Kragujevčani

2 thoughts on “BIĆE KRVI DO KOLENA: Procureo tajni plan Saše Popovića! Karleuša i Ceca će se sad definitivno poubijati! (FOTO)

    Sasa Popovic

    (26/10/2017 - 13:58)

    Miro Miro, sve moje tajne planove znas. Opasna si! Ljubi Sale

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *