Beskućnika ispred bolnice čekala četri psa o kojima se svaki dan brine

Psi su najbolji i naverniji prijatelji ljudima, i dokazuju to svakodnevno. Jedan čovek se u ovo uverio na sopstvenoj koži. Cesar nema dom, ni pravu porodicu, ali zato ima grupu prijatelja na kojoj bi mu svako pozavidio. Naime, dok je bio na iznenadnom lekarskom pregledu, četiri psa o kojima se on svakodnevno brine su ga strpljivo čekala ispred vrata.

Medicinska sestra, Cris Mamprim koja je tada radila noćnu smenu u bolnici Alto Vale, primetila je čudne goste ispred bolničkih vrata. Bila su to četri zabrinuta psa koja su čekala svog vlasnika. Iz razgovora s Cesarom, Cris je saznala da su psi njegovi te da se on brine o njima i čini njihov život na ulici lakšim.
Cesar joj je onda rekao da se često odrekne svog obroka kako bi obrok priuštio svojim prijateljima koji ga ne napuštaju ni u najtežim situacijama poput ove. To se moglo i primjetiti na psima, jer su bili u dobrom stanju te nisu izgledali neuhranjeno kao većina pasa koje srećemo na ulicama.

Prema rečima medicinske sestre, osoblje bolnice je pustilo pse unutra, a Cesaru dalo nešto hrane koju je on naravno podelio sa svojim prijateljima.
“Najsiromašniji ljudi često imaju najbogatiju dušu.”

Loading...

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *