Bahata pijanica mi je ubila sinove: Zapalio je cigaretu i gledao kako mi mrtvu decu izvlače iz kola

Spread the love

Potresna ispovest oca nastradale braće Petra i Milije Paunovića, koji su u petak poginuli kod Mrčajevaca. Dan žalosti danas u Čačku

Roditelji mladića Petra i Milije Paunovića iz Bumbarevog brega kod Knića, koji su u petak veče stradali u tragičnoj nesreći kod Mojsinja,  ne mogu da dođu sebi od tuge i šoka da su u jednom danu izgubili oba svoja sina. Majci Snežani jad ne da da pronađe reči, dok otac Nebojša tvrdi da je vozač Nenad Jevtović (39), koji mu je usmrtio sinove, imao u krvi 2.4 promila alkohola.

Taj bahati vozač je već tog dana napravio prekršaj i, kako su nam rekli, policija ga je zaustavila. Trkao se kolima. Ali izgleda da to ništa nije vredelo, jer je ponovo seo za volan i pobio moje sinove i još dvoje mladih ljudi. Zapalio je cigaretu i gledao kako moju decvu izvlače iz kola – kazao Nebojša Paunović, otac stradalih mladića za Blic.

Petar je bio stariji sin Foto: Privatna arhiva

Sinovi su mu bili najveći ponos, predivna deca koja su od rane mladosti pomagala svojoj porodici, kaže on.

Moji sinovi se nisu vraćali iz proovda, već sa posla. To su bila divna deca koja se ne opijaju u kasne sate, već su se vraćali z nadnice. Radili su često prekovremeno, nisu imali vremena da se provode – rekao je Nebojša.

JEVTOVIĆ CELOG DANA PIO PO KAFANAMA

Inače, za vozača Nenada Jevtovića meštani Mojsinja kažu da je celog tog dana pio po kafanama i da je do večeri bio prilično opijen.

Taj čovek je ceo dan pio, imao je 2.4 promila alkohola u krvu, vozio preko 200 kilometara na sat, na putu na kojim je ograničenje 60 i preticao na punoj liniji. Pa da je vozio i 10 kilometara na sat, nije smeo da pretiče na tom mestu – rekao je Dušan Cvetić, ujak poginulih mladića, dok je njihov otac postavio pitanje državnom vrhu treba li da se zakoni izmene tek kada svi ljudi izginu.

NEĆE DA PRIČA DOK MU SE ADVOKAT NE VRATI SA MUNDIJALA

Jevtović, koji je osim braće Paunović usmrtio još i Bojana Lazovića (24) i Ivanu Joković (33), odbio je da da izjavu policiji, jer mu je advokat na Mundijalu i želi da ga sačeka da se vrati iz Rusije.

Ivana je za sobom ostavila malu decu Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Jevtović je petak veče u svojoj „škodi“ usled prevelike brzine sustigao i udario „jugo“ koji se kretao ispred njega u smeru ka Čačku, nakon čega je „škoda“ prešla u levu traku i udraila u „audi“ koji se kretao u suprotnom smeru. U „audiju“ su se nalazili braća Petar i Milija Paunović, Bojan Lazović i Ivana Joković.

Bojan je imao samo 24 godine Foto: Privatna arhiva

Pored njih, dve žene su povređene.

Izvor: Telegraf.rs/Blic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *