Aleksandar bio u kafiću, ostavio oproštajnu poruku na Fejsu, presvukao se i skočio sa 4. sprata

Ispod objave u kojoj se Maričić oprašta pojavio se veliki broj komentara njegovih prijatelja koji ne mogu da veruju da je odlučio da okonča svoj život

Aleksandar Maričić (27) bacio se sa četvrtog sprata zgrade u Zorinoj ulici u Beogradu. Tragedija se dogodila oko 12 sati, nekoliko dana nakon što je Maričić izašao sa robije.

– Kobnog dana Maričić je bio sa društvom u obližnjem kafiću. Nakon sat vremena vratio se u porodični stan, presvukao se i potom skočio sa terase stana na četvrtom spratu – kaže izvor „Srpskog telegrafa“.

Loading...

Telo mladića na putu ispred zgrade u kojoj je živeo sa porodicom zatekli su prolaznici, koji su odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju. Ipak, lekari su po dolasku na teren mogli samo da konstatuju smrt.Kako saznaje dnevni list „Srpski telegraf“, Maričić je pre nekoliko dana izašao iz zatvora u kojem je bio oko godinu dana. Nekoliko trenutaka pre nego što se bacio sa zgrade na svom Fejsbuk profilu objavio je oproštajnu poruku u kojoj je naveo da je sam kriv za sve što mu se desilo u životu.

– Mnogo sam voleo ljude, bio društven, verovao svima, pomagao svima oko sebe… Upoznao sam u životu mnogo dobrih i loših ljudi, al’ sam previše poleteo i mnogo se ku*čio u poslednje vreme. Sve u svemu, sam sam kriv za sve, niko drugi. Ovako sam olakšao svima oko sebe, a mogao sam da budem mnogo uspešan i svi oko mene. Zbogom, Srbijo, pamtite me po dobru – napisao je Maričić u svojoj objavi.

Komšije porodice Maričić na Čukarici još uvek ne mogu da dođu sebe zbog tragedije koja ih je zatekla, a za nastradalog Aleksandra imaju samo reči hvale.

– Bio je dobar mladić, cela njegova porodica je kulturna. Ne znam šta je moglo da ga navede da ovako nešto učini, svima nam je žao. Znam da je bio nešto kratko u zatvoru, ko zna šta je jadničak tamo preživeo, pa je odlučio da digne ruku na sebe – kaže komšinica ove porodice.

Držali auto-perionicu

Prema rečima komšija, Maričići su u neposrednoj blizini držali auto-perionicu.

– Oni su imućna porodica, lepo su živeli. Vredni ljudi, držali su tu perionicu, radili konstantno, mislim da im je i Aca puno pomogao. Ne znam zašto je odlučio da ovako nešto uradi – kaže komšija.

„Neka bog sudi svima koji su njemu“

Ispod objave u kojoj se Maričić oprašta pojavio se veliki broj komentara njegovih prijatelja koji još uvek ne mogu da veruju da je zaista odlučio da okonča svoj život.

„Eto vam, sitne duše, sad ste verovatno srećni!“, „Ne poznajem čoveka lično, ali samo samo lepo čuo o njemu. Neka bog sudi svima koji su njemu. Počivaj u miru, legendo“, „Koliko je samo imao smisla za posao. Neka ti je laka zemlja“, samo su neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *