Ako imate problem sa zdravstvenom, danas OBAVEZNO izgovarati OVU MOLITVU

Izgovarajte ovo molitvu svijetom Aleksija za kada se smatra da je isceljivao sve bolesti i iz kog je teklo mirotvorno ulje:
„Uvivio si se u vrlini i očišćivši um, u Željanom i Uvišenenom ste došao. Bržastim se ukrasio svoj život i naučni post si primio sa čistim savešću. U molitvama si bio kao bezličen, i zasiao si kao Sunce u svijetu, preboljen Aleksić „.
Iako je bio bogat i uživao u grabljivama života, Jevtimijan je samo jedan dan dnevno, i po zalasku sunca. Imali su samo samo jedan sin, ovoga Aleksija koji je kad je odrastao, morao je da se oženi. Pošto on to nije želeo, ubrzo je napustio ženu i očevu kuću. Otišao je lađom u Mesopotamiju, gde se sam kralju Avgaru pokazao lik gospoda, koji je taj veoekvečen.

Poklonivši se tom tom, obučavao se u odelo prošaka i 17 godina je živo issnica života, proveden u molitvama. Kad se pročulo za nju među ljudima, on se plašio ljudskih slavnih i kinuo je davno prošlo. Želeo je da otputuje u Laodikiju, ili je njena lađa je skrenula sa puta i on je završio opet u Rimu. Švatio je to kao božji znak, tako da je otišao u kuću svoje oči.

Tamo ga ni prepoznalo, pa mu je otac iz milosrđe dozvolio da živi u jednom izbiju u novom dvorištu. Tu je provodio jos 17 godina. Za to vreme doživelo je velika neprijatnost i bio je poništen i mučen od strane drugih službenika. Kada je osetio da mu se približio, napisao je jednu kartu i stavio u ruku. Malo potom otkrio se da je čovjek Božiji u kuću Jevtimijanovoj. Car se s papom i ostalim poslom uputi u ćivoj kuću.
Našli su ga gde leži u kuæi, a iz jenovog lica sijala je svetlost. Roditelji i žena koja je čekala 34 godine, kad su saznili da je on on, bijehu oprvani neizmernom tugom. Posle su se smirili kada su videli, kako je gospođ celebration, jer su se iznad njenih tela desavala razna čudesa. Dodirom negagovog tela, iscjelili su se mnogi bolesnici, a iz prvih poglavlja poreklo je sveto mirovočko ulje-miro.

Loading...

Izvor: Telegraf.rs

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *