8 muškaraca silovalo devojčicu (14) šest dana: Drogirali je, sekli nožem po licu i grudima u studiju za snimanje! (FOTO)

Prema njenim rečima ona je držana u podrumu jednog studija, gde su je muškarci svakodnevno silovali

 

Jedan muškarac je uhapšen jer je navodno šest dana silovao devojčicu (14), koju je držao kao taoca u jednom studiju. Migel Pegan (20) uhapšen je ranije ovog meseca u Konektikatu nakon što je devojčica uspela da pobegne.

Ona je rekla policiji da ju je čovek po imenu Vuki odveo u studio, gde su je silovali i sekli nožem po grudima i licu.

Loading...

On je optužen za seksualno zlostavljanje, otmicu i trgovinu ljudima. Policija sada pokušava da locira i druge muškarce koji su u ovome učestvovali, a pretpostavlja se da je u pitanju njih sedmorica.

 

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Žrtva je rekla da je u odvedena u studio 7. aprila, prenosi The New Britain Herald. Njena usvojiteljka je ubrzo nakon toga prijavila nestanak.

Policija je kontaktirala njemu biološku majku koja ih je uputila na imanje tog čoveka ali je tamo nisu pronašli. Prema njenim rečima, ona je držana u podrumu jednog studija, gde su je muškarci svakodnevno silovali.

Vuki joj je pretio nožem i pištolj dok ju je silovao. Ona je takođe rekla da su joj davali drogu MDMA i da je bila primorana da pije alkohol.

Tokom silovanja jedan muškarac joj je rekao da “upravlja vozom”. To je izraz koji se koristi kada više muškaraca ima seks sa jednom ženom. Ona tvrdi da je nekoliko puta pokušala da pobegne kroz prozor ali da je bilo isuviše visoko i da je uvek bila sprečena u svojoj nameri.

Policija je bila šokirana jer sumnjaju da je majka ovog čoveka znala šta on radi pošto mu je na Fejsbuku napisala: “Koristi kondome. Ne ostavljaj dokaze”.

Foto: Britain Police Department

Devojka je rekla da je konačno uspela da pobegne 13. aprila, kada je porodični prijatelj njenog otmičara intervenisao i ubedio ga da je pusti. On ju je odvezao na parking MekDonaldsa, gde ju je potom pokupio prijatelj. Ona je tek sa druge lokacije pozvala policiju.

Devojčica kaže da ove muškarce zna po nadimcima i da ne bi mogla da ih identifikuje, prenosi Dejli Mejl.

Izvor: Telegraf.rs

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *