4 stvari kod muškarca koje ženama ODMAH ubiju želju za seksom

Poslednjih godina u modi je takozvani „casual“ stil, odnosno kombinacija sportskog, opuštenog ali stila sa određenim preferiranim robnim markama.

Mnoge žene takođe vole ovakav stil, ali kada je reč o seksu, tu se stvari već menjaju.

Ne, mnoge od njih ne očekuju da im muškarac u sobu uđe u odelu ili da na sebi ima nekoliko hiljada evra (mada ima i takvih), ali groze se ako pre vođenja ljubavi primete neke stvari ili delove garderobe na njemu koju ne podnose.

Loading...

Ovo su 4 stvari koje ženama u startu mogu ubiti želju za seksom:

Bele gaće

Može biti bilo kakav tip gaća, ali ako muškarac koji želi da osvoji ženu na sebi ima one klasične bele „dosadne“ gaće kakve majke kupuju sinovima i u njihovim četvrtim decenijama života…ništa od seksa.

Nokti

Kao što muškarac na ženi prvo primeti njene oči, grudi, zadnjicu i kolena, tako i žene imaju svoju skalu važnosti ocenjivanja muških delova tela.

Ukoliko pri erotskom susretu žena na muškarčevim rukama primeti neuredne nokte, nebitno da li male, izgrižene ili prljave, to će je „ugasiti“ za to veče.

Potkošulja

Definitivno je prošlo vreme nošenja potkošulja kada u ponudi danas u svakoj modernijoj prodavnici muškarci mogu kupiti mnoštvo drugih tipova majica.

Čarape

Ovo se ne odnosi na tip ili dužinu čarapa već na vreme njihovog nošenja. Pre seksa muškarac treba obavezno da ih skine sa sebe jer u protivnom kod žene može da stvori svakakve utiske o sebi ali sigurno ne da je neki „mačo“ tip ili frajer za 10.

Izvor: Krstarica

 

Post Author: Kragujevčani

Loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *